• Vol Jin
    #46
    "Ne légy már ilyen idióta! Gondolj már bele ha kiszivárogna, mekkora pánik lenne, az emberek hirtelen elkezdenének gondolkodni honnan valók kik is vaguynk mi, és a nagyhatalmak se tudnák már sokáig a ránk kiosztott kordába tartó hatalmukat ránkerőltetni!!"

    Ez a zöldség hogy a lőporos faszból pattanhat ki egy ember fejéből?

    Milyen pánik lenne bazmeg abból, hogy élet van a Marson?

    Az emberek 70%-a azt sem tudja, hogy mi a Mars, meg hogy a Föld egy bolygó, és hogy mi a bolygó egyáltalán. Az emberek 70%-a nem hagyta még el a faluját 50 km-nél nagyobb távolságra. Ha azt mondanád neki, hogy életet találtak a Marson, olyanokon agyalna, hogy az milyen ország. Ott laknak a külföldiek? Ha pedzegetnéd, hogy az égen van a Mars, akkor azt mondaná, hát hogy persze, hogy laknak ott, mert az az istenek hazája, fennt az égen. A lényeg, hogy fogalma nincs miről beszélsz.

    A maradék 30% fele pezsgőt bontana, hogy hú de jó. Na, a maradék 15%-ból 10 azt mondaná, hogy jé, ezt nem gondoltam volna, és mormogna, hogy mik nem vannak. És a maradék 5% meg legyintene, hogy nem érdekli, mert kapálni kell mennie, meg itt ez a talicska szar, és azt is ki kell tolnia határba, mert már kezd szikesedni a talaj.

    A diliházba zárt hibbantakon (gondolom tartózkodtál már ilyen intézményben huzamosabb ideig) kívül senki nem pánikolna.

    És akkor a nagyhatalmak kordába zárják a polgárokat bla-blára csak annyit, hogy szerinted mi is történne. Homlokára csapna a polgár, hogy na most akkor nem megyünk be dolgozni, mert ha UFO-k vannak, akkor sztrájkolni kell meg forradalmat csinálni? Hogy a repedt faszba agyalhatsz ki ilyen baromságokat?