pixx#8
Az én véleményem szerint, az Apple ott rontotta el, hogy innóvációt nem hozott, az új modellekben, meg ez a térkép baki... ráadásul már fél évre dobják ki az új modelleket. Mikor azt mondta Tim Cook, hogy Jobs rengeteg energiát fektetett az Iphone 5-be azt gondoltam, na majd most kijön valami, ami méltó lesz hozzá, a halála után. Meg ugye voltak pletykák, hogy hajlított kijelző, zsinór nélküli töltő. Erre megjelent az Iphone 5 behoztak egy csatoló szabványt, amiért mindenki anyázott, főleg a kereskedők, hogy akkor most mit is csináljanak, azzal rengeteg iphone dokkal.
Ilyenkor ugye be kell ruházni, én se ruháznék be 2 új töltőbe, meg dokkolóba. Mert egyszer már megvettem. Minek vegyek újat.
Ez volt a nagy innováció.
Gugli csinálja jól, ők ebben az esetben nem a haszonra hajtanak, hanem arra, hogy termékeik ott legyenek mindenhol. Ők előbb meglátták a Kínai piacot, mint az Apple, most meg futnak a szekér után.
Guglinak vannak egyéb bevételi forrásaik, így megengedheti magának azt, hogy egy-egy szegmensben nincs haszna, elég ha a költségei fizetve vannak.