• narumon
    #80
    "De könyörgöm egy valamivel nem számol senki sem! Ha ma kiadnak egy olyan játékot, aminek a gépigénye magas, akkor az majd pont egy tablet pc-n fog elfutni mi max grafikán?"

    Sokszor sok helyen megválaszoltuk már. Nem is olvasol vissza és utána nem érted. Aki max grafikán akar játszani annak nem célcsoport a tablet, de hidd el attól, hogy te PC-n tolsz játékokat attól a világ nagy része nem tesz ilyet. El kéne már ettől rugaszkodni.

    "Röhögök az ilyeneken."

    Ők meg valószínűleg rajtad.

    "Nem is beszélve arról, hogy egy FPS játékkal katasztrófa érintőképernyőn keresztül játszani."

    Igen katasztrófa. Ehhez csak annyit kéne tenned, hogy hajlandó legyél elfogadni, hogy NEM IS AKARNAK Fps-t játszani a tableten (néhány geektől eltekintve). Nézd meg mennyi fog egy PC-s FPS-ből, a penetrációhoz képest százalékosan alig mérhető.

    "Tudom, most mondanák egyesek, hogy erre találták ki a játék konzolokat. De mivel joystick-al kell irányítani a játékot, ezért ez is egy katasztrófa."

    Én jól elvagyok a konzollal. Igaz nem is akarok FPS-t játszani. Hihetetlen mi?

    "Aki 3D-s tervezőprogramot használ, az soha nem fog lemondani a pc-ről, mert ár/teljesítmény arányban, moduláris felépítésében a PC ver minden hordozható készüléket!!!"

    Soha senki nem állította ennek az ellenkezőjét.

    "Ez egy megingathatatlan tény!"

    Mint ahogy az is, hogy OTTHON szintén nem akarnak az emberek 3D tervezni.

    "És akkor még nem is beszéltünk a szerver termekbe szánt alaplapokról sem. Egyel több ok, hogy miért nem halhat ki ez a pc/szerver, monitor, egér gépházas cucc."

    Soha senki nem állította, hogy ki fog halni! Megint jöttél te (egy ember) aki felületesen olvasta el a cikket vagy a hozzászólást nem tudom, és megint beköltött ide mende-mondákat. Senki nem állította, hogy a PC ki fog halni. Egyelőre visszaesésről van szó és átalakulásról. Ezek meg akkor is tények ha te nem tudod elfogadni.