• Papichulo
    Nekem is egybol az jott le, hogy Sr. Togawa veszhelyzetben elhagyta a munkahelyet... el is csodalkoztam, hogy ezt igy bevallalta es, hogy ilyen nyiltan beszelt rola. De legalabb tultette magat a dolgon es a csaladjat helyezte az eloterbe... alkoholista, videojatek-addikt lett belole.

Azt meg azert nem gondoltam volna, hogy barki beveszi meg ezt a kamu szel/nap-energiat alaperomunek maszlagot, foleg Nemetorszaggal peldalozva, ahol valsagban van a teljes energetikai szektor es az energiaarak iszonyatosan elszabadultak az atomeromuvek bezarasa ota: "For Germans, electricity prices are soaring as a result of phasing out nuclear power and mandating renewable energy. Consumers in Germany are facing the biggest electricity price increase in a decade and those price increases will continue." - http://www.instituteforenergyresearch.org/2012/10/30/germanys-energy-policy-man-made-crisis-now-costing-billions/

"Amerikában van hogy csak katonai kisérettel mennek be valahová egy fegyveres bünöző után"

Maximum ha Amerikat, mint kontinens ertelmezed. Az USA-ban szo sincs ilyesmirol...