• Tetsuo
    #13
    Rosszul tudod. A halalos beteg mindent kiprobal, amihez hozzafer, amiben remeny van.
    En nem hiszek semmiben. Tudni akarok mindent.
    Jo volna igazi rakos betegektol hallani, hogy tenyleg a nagy dozisu C-vitamin vagy a parlagfu segitett rajtuk, de toluk szemelyesen meg nem hallottam.
    Mast viszont igen. Bizonyos dolgok beigazolodtak a termeszetgyogyaszatban ugy, hogy a nyugati orvoslas nem tudja, mit kezdjen vele, a dokik is csak csodanak hivjak. En viszont mas szemelyes tapasztalatat nem fogom megosztani.

    A nyugati orvostudomany vs termszetgyogyaszat egy parttalan vita.
    Alapbol ki kell vonni belole a sok csalot, akik termeszetgyogyasznak hivjak magukat. Meg sok olyan van, hogy valami mukodik neki, de O filzofiat gyart hozza es azt terjeszti, ami mar lehet, hogy k*va nagy butasag.
    Az is teny, hogy volt egy nepgyogyaszat, amit mara elfeledtunk, de sok bajunkat tudta gyogyitani, gyokerestul. A nyugati orvostudomany inkabb a tuneti kezelesre megy ra es minden doki csak egy kicsiny reszet latja az egeszsegnek, igy gyakran teves uton jarnak.

    Leginkabb pedig a beteg hibas, az eletmodja es a butasaga miatt. Gyakran, ha az orvos azt mondja, hogy valtoztasson, akkor sem fog, ezert az orvos mar nem is mondja...