• Shiloh
    #79
    Ezt a ki személyeskedik témát szerintem hanyagold nem áll jól neked, főleg azután, hogy valakit korlátoltnak neveztél. Te kis álszent. A fajtádra -mert igen te is a sötét emberek egyáltalán nem nemes faját szaporítod- nagyon is jellemző ez a fajta hozzáállás. Hol állítottál ilyet? Sehol! De ti ilyenek vagytok, elment volna ebbe az irányba ez nálatok az egyik végső érv. De tudod mit. Most válaszolj te. Honnan veszed azt a maszlagot hogy megrendezett volt. Konkrét tényeket kérek, logikus kifejtés valami perdöntőt amit nem lehet megcáfolni. Oké kispajtás? Mert amíg ezt nem teszed meg akár tettszik akár nem csak egy paranoiás, szűklátókörű ostoba ember leszel és nem több. Mellesleg én egy szóval sem mondtam hogy mindent el kell hinni a médiának. De abból kiindulni hogy ha történik egy ehhez hasonló lövöldözés akkor az már csak is megrendezett vagy kormány által elkövetett lehet finoman szólva is baromság. Ami a legszebb, hogy szépen beleestél a saját szennyezett világlátásod csapdájába, mivel amit te állítasz azt állítja a média is, pontosabban csak egy része, ezt nevezik bulvárnak. Nem is tudom melyik a rosszabb az hogy valaki ilyen szennyeknek hisz vagy az hogy minden dolgot egy felsőbb hatalom ármánykodásának tud be. Igazából teljesen mindegy mivel mind a kettő szánalmas és hát úgy tűnik rád mind a kettő igaz.

    "Amúgy köszönöm a részletes leírást saját magadról, akkor most te egy senki vagy? Tudod minden ember saját magából indul ki..."

    Látom a vége felé durcás lettél mint egy ovis. Méghozzá annyira, hogy fel sem tűnt hogy ezzel is csak magad alatt vágod a fát. Mivel ha mindenki magából indul ki, akkor a leírtak szerinte te egy hazug ember vagy, és egy hazug embernek miért kellene hinni?? Hmm??