• Mofarguru
  #95
  Eddig tetszik a játék, de azért vannak vele gondjaim.

  - Csak engem zavar, hogy a loot a földön nem látszik? Azaz csak akkor írja ki, hogy mi az, ha fölé viszem a kurzort. Ez így ebben a formában igen csak zavaró.
  - Ami viszont jobban zavar, az a térképnézet azaz annak a hiánya. A jobb felső sarokban lévő mini map jó, hogy van, de sokra nem megy vele az ember, mert ott nem látszik, hogy merre jártál és mit kell még felfedezni. Kinagyítani nem lehet így nem sok haszna van. Persze kell, mert különben végképp nem látod merre kellene menni, de csak erre jó semmi másra.
  - Ez a skilltree egy kicsit kaotikus elsőre (a PoE-ban ez jobban meg van oldva, amúgy szerintem onnan koppintották) de idővel bizonyosan átlátható lesz.
  - Nem tetszik, hogy (varázslóval megyek) ha nem varázslatot használok hanem mondjuk a staff-ot ami távolsági fegyvernek minősül mivel lövedékeket lő ki, akkor nagyon nehéz vele a mobokat eltalálni. Ahelyett, hogy eltalálná többnyire mellé megy a lövés, és ilyenkor úgy érzékeli, hogy oda akarok menni és oda navigál. Ez igen zavaró tud lenni.

  Ezeket leszámítva viszont nincs más gondom vele. Amúgy nagyon szép a játék, és nagyon hangulatos.