• Sunrider924
    #158
    Mivel kaptam ilyen kerdeseket akkor itt valaszolnek: egy adott nehezsegi szintet megcsinalni ugy kell hogy bekattintod a gombot, atvalt a szine szurke feketerol kekre(veteran)/barnara(master)/sargara(champion)lilara(paragon) a lenyeg hogy a gomb nem marad fekete szinu, lasd itt. Inditod a kuldit akar extra modositok nelkul is, egyeni izles dolga, ha modositot hasznalsz megy feljebb a magic find es a productivity is amit a kuldibol nyersz. Ha kimaxolod a modositokat, kb 4 modositonal elerhetove valik a Lure untainted 1000 primordial affinityert, es akkor specialis mobot is spawnol, ami lehet nagyon nehez is a modositok miatt, a jatek figyelmeztet is hogy ez multiplayer intended, de ha jo a builded menni fog egyedul is, cserebe eshet specialis loot, olyan affixekkel amik a passiv skill fan talalhatok mint pl +1 stamina pont, +1-2 ailment stack vagy skillek, nekem volt olyan dagger, ami engedte hogy castoljak solarfall-t holott ugye az spell en meg rogue kari vagyok . De lattam Wudijo-nal olyan bow-t, ami adta neki az aether jumpot.
    Visszaterve, inditod a kuldit es megcsinalod mind a 3 szintjet akkor kiirja a vegso boss utan hogy expedition is a succes, varosba visszaterve kinyitja a kovetkezo nehezsegi szintet, linkelt kepen a 46-ost, aztan azt is megcsinalva a kovetkezot es igy tovabb. Lenyeg hogy ne fogyjanak el a tokenjeid/elet , minden szintjen az expedicionak 3 tokenbol kell gazdalkodni ha elfogynak akkor expedition failed es marad minden a regiben nem nyitja a kovetkezo szintet es ami meg fontosabb nem kapsz se xp-t se goldot. Ha megcsinalod sikeresen akkor a nehezsegi szinthez igazodva egyre tobb goldot es xp-t ad rewardkent. Meg ha nem sikeres az expedition akkor a varos fejlesztesben sem haladsz elore.
    A varos fejlesztes fordulokban zajlik(turns) minden sikeres expedition vagy mandate egy fordulot(turn) jelent es kapod a productivity-t. Minden elinditott fejlesztesnek megvan a productivity koltsege amint teljesited kesz a project. A kepen a 9es szintu varosomnak a productivity szintje 440 a project kovetelmenye 6200, ki lehet szamitani hany fordulobol lesz kesz. Varost szintezni/productivity-t novelni azzal lehet hogy sorban megcsinalod az upgradeket. Ugyanakkor vannak meg kuldik pl Seekers Garrisonba amibol lehet temporary productivity boost-ot venni az adott fordulora.
    Seekers garrison es Trade assembly-nel lehet temporary productivity boost, primordial affinityt, goldot kapni de vannak a standard loot variansok, armor/weapon/accesories/ethereal reagent. Azt is erdemes figyelni amikor ezekbol adja a large quantity-t vagy ha standard loot akkor a magasabb szintu varianst legendary armor/weapon/reagent.
    A specialis fejleszteseket illetoen, a +1 skillpont marha draga 10k? productivity ha jol emlekszem es egy accountra csak egyszer adja, lehet ez is bug... az 5ik skillslot nekem annyira nem hianyzik, igy is eleg zongorazas a 4+2 skill+2 poti+dodge management, a transmute az tok random, azt passzoltam, a dark market az meg szerintem koncepcionalisan el van baszva, a diablo3as Kanai cube utan az hogy ebben a jatekban egy item qualityt vagy rarity-t tobb fordulon at tudok csak megcsinalni az nekem nonszensz.... dehat izlesek es pofonok.
    Na ez marha hosszu es tomeny lett remelem segitett.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.02.26. 13:49:14