• Mephike
  #122
  A saját véleményem következik, nem kell vele egyet érteni. :)
  A hétvégén rengeteg időt beleöltem a játékba, tehát az árát nálam már visszahozta. Egy off és egy online karival is végigvittem a játékot, és az online karaterrel már pár dungeont is lefutottam.
  A játékról ki lehet jelenteni, hogy rengeteg kisebb hiba van benne és van egy-két komolyabb is. (Act3 főboss második fázisában ha sokat dps-elsz átalakuláskor a bossba, akkor az lefagy és sebezhetetlenné válik, ergo nem tudod megcsinálni a boss csatát és ki kell jelentkezned majd vissza, hogy újra nekifuss a csatának előről.) Azonban ahogy a kezdeti online problémákat szerintem ezt is meg fogják oldani a fejlesztők, ha azt akarják, hogy a játékuk versenyképes maradjon.
  Bár én a Dio3-at nagyon szerettem azért a Wolcen grafikájánál felsóhajtottam, hogy bizony a Dio3-nak is valahogy így kellett volna kinéznie. Nagyon tetszik a barbizós/színezős rész, általában nem szoktam azzal foglalkozni, hogy miképpen néz ki a karim, itt azonban 10 szintenként megálltam egy kicsit és menőbbnél menőbb armor kombinációkat készítettem.
  A passive skill rendszer ezzel a pörgetős korong/tárcsás megoldással remek lett, már csak egy-két balance patch és javítás kell neki, és rendben lesz ez a rész is. Nagyon tetszett, hogy nincs megkötés, hogy egy reset után bármikor új karit alkothatsz. Nagyon tetszett a rugómnál, hogy pl a pisztoly másképp viselkedik, ha tört használok mellé és másképpen ha pajzsot.
  Az endgame tartalom a városfejlesztéssel iszonyú ötletes. Ezzel az egy ötlettel már most köröket vertek a Dio3 szezonális játékmódjára SZERINTEM. A nehezítéssel (mennyit is vállaljak akkor most be?) és a szintenként nehezedő dungeon kihívásokkal szintén elégedett voltam.

  A játék jövője szerintem attól függ, hogy képesek lesznek-e a játékban fellelhető apró bugokat időben kigyomlálni, és a skilleket kiegyensúlyozni. Na és persze, hogy érkezik-e időben elég új tartalom majd a játékhoz. Új játékmód, szezonok, stb. Egy biztos, számomra a játék nagyon bejött, bár volt, amikor a hajamat téptem, és ami a PoE-nek nálam nem sikerült, az a Wolcennek összejött: lekötött és képes volt a Dio3 utáni űrt betölteni.