• Sunrider924
    #107
    Es akkor kepzeld el hogy 7 evnyi fejlesztes utan tart itt ez a felkesz bughalmaz, aztan tedd hozza hogy sokan azt kerdezik - nem tudom milyen alapon - hogy ez a "jatek" jobb(??) mint a d3 vagy a poe...teny hogy amiket javasolsz az egy kiforrott arpg-ben ma mar alapnak szamit de sebaj, a wolcen meg csak most indult, majd 5 ev mulva ez is eleri azt a szintet(rofl).
    1.0.4el megjelentek a mobok amiket a falba vagy azon tulra spawnol sima mobnal vicces, amikor bounty/kuldi mob akkor nem vicc mert csak az alt+f4 segit....magusnal a spell damages itemek SEMMIT nem befolyasoljak a sebzest hiaba minden magus skillnel ott virit a spell flag... bugos a resource regen konkretan a willpower, van/lehet olyan buildet csinalni hogy nulla willpowernel fullra tolti 1 masodperc alatt, devek szerint ez work as intended, de szerintuk a 100% block + 100% block efficiency build is az volt.. aztan egy het mulva megis kijavitottak... van itt baj boven...
    Ezzel csak annyit akartam erzekeltetni, hogy sokkal nagyobb bajok vannak napirenden mint ez a nehany quality of life amit te itt osszeszedtel. De persze probalkozni lehet.

    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.02.23. 15:32:31