Én valóban nem vagyok 35 éve a szakmában, sőt már semennyire mert 2011-ben kiszálltam az egészből akkor még pozitívan szerencsére. Pc iparba mostanába nem is fektetnék, hogy őszinte legyek.
Csak akkor tudnak bármit is lenyomni a torkodon ha hagyod. Az a gép ami régen elég volt böngészésre az most is elég. Nem kellett semmilyen új szoftvert sem felrakni, csak aki nagyon haladni akar - valamiért nem akarod belátni, hogy sok olyan ember van aki nem akar. Könyvelőm ugyanazzal a DOS-os progammal könyvel amivel 15 évvel ezelőtt. Szerintem gépet sem cserélt azóta - minek ugyanaz és ugyanúgy működik azóta is. Egy új géppel sem lenne gyorsabb sem szebb, csak drágább.
Nem tudom pontosan mikor vette, én akkor vettem az ipadot amikor megjelent, szerintem ő durván fél évvel utánam, ez nem tudom pontosan mikor volt. 2010 második fele gondolom.
Melyik részét nem érted annak a szónak, hogy NEM DOLGOZIK PC-n. A PC az neki egy szórakozás (mint sok embernek) volt, ma már még az sem.
Édesapám gépében 1300-as Celeron 1GB RAM és Win XP van. Bőven elég mindenre amire használja - NEKED nem lenne elég. Te el sem tudsz képzelni olyan embert akinek nincs pc-je pedig van. Nem kevés - és ez nem azt jelenti, hogy nem netezik meg játszik naponta.