• narumon
    "Ember! Semmi köze nincs a 2013ban csökkenő PC piachoz az elmúlt 10 év lakosság növekedésének."

Nem tudsz értelmezni egy kibaszott egyszerű mondatot? Nincs benne semmi bonyolult. Az elmúlt tíz évben a föld népessége 1 milliárd fővel nőtt! Ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek vásárolnak PC-t bazdmeg! Ez egy viszonyszám, hogy tudj mihez viszonyítani.

De nem válaszoltál (rutinos lapítós módon), hogy hogyan tudnád ezt a kérdést megvilágítani ha nem a népesség növekedésével. Vagy végül is csak annyi a problémád, hogy azt kellett volna írnom, hogy az elmúlt 25 évben 1.8 Milliárddal nőtt a föld lakossága? Akkor már jobb lenne? Ebből könnyebben kiszámolod, hogy 2000-2013 között hány ember érte el a PC vásárló kort? A számok alapján pont ugyanannyi mint a másik kijelentés esetén. És azt sehol nem írtam, hogy azzal az 1 milliárd emberrel kéne számolni (EZT TI KÖLTÖTTÉTEK MELLÉ!!!), de ezt már háromszor leírtam csak egyik füleden be a másikon ki.

"De visszatérve az eredeti kérdéshez. Az olyan kijelentés, hogy nem lehet rendesen internetezni egy elavult gépen, amin még egy flash se fut rendesen, nálad mitől alakul át olyan állitásra, hogy flash nélkül nem lehet használni a gépet?"

Azért sorban ahogy jöttek a hozzászólások nem sikerült feldolgozni, hogy mi következett miből? Korábban leírtam, hogy van egy barátom akinek Celeron 300A-ja van még mindig otthon.

Jakuza: "Kozben meg egy nagy felbontasu flasht se tud megnezni vele a neten."

Erre volt az én válaszom, hogy egyáltalán miért kéne neki nemhogy nagyfelbontású de akármilyen flash-t lejátszani? (Hint: Fel sincs telepítve flash player)

Erre Jakuza:"Ember menj mar fel a youtubere peldaul es nezd meg a napi adatokat. Meg ha html5-re allitod at a lejatszast, akkor is rengeteg videot meg sem tudsz nezni, ha nincs flash."

És innentől egy TÖK MÁSIK vita kezdődött, mert ez a fenti kijelentés mindenféle valóságalapot nélkülöz, egy bullshit az egész NULLA AZAZ NULLA igazságtartalommal.

"Ellenben te azt állítod nagy betűvel, hogy te nem is mondtál olyat, hogy flasht játszik le, "

Valóban nem mondtam. Hol mondtam? Jakuza az aki képtelen elfogadni, hogy flash nélkül lehet használni számítógépet vagy tabletet vagy telefont vagy akármit.

"mikor leirtad, hogy netezésre használja a gépet az ismerősöd és idézlek "szórakozásra".
    Mondjuk ezt is letagadtad már egyszer az olvasatom szerint."

Mert soha nem írtam ilyet! Kétszer linkeltem már, hogy mit írtam (mutasd ha mást írtam valahol! EZT ÍRTAM!:
    A PC az neki egy szórakozás (mint sok embernek) volt, ma már még az sem
    Akkora MÚLTIDŐ mint a ház! Világosan leírtam korábban, hogy szórakozásra vette és nem munkára! AKKOR AMIKOR VETTE! Elregéltem szépen azt is hogy "építette le". EGYSZERŰ MONDATOKAT MIÉRT NEM SIKERÜL ÉRTELMEZNI???

"Még mindig nem értem, hogy a topichoz hogyan jön az ipad"

Segítek - a topicban tabletekről volt szó és az ipad egy tablet. Valamint nekem (és az ominózus barátomnak) is ipadja van. A tableteket meg nem én hoztam fel ha nem tűnt volna ez is fel! Valamint azt tényleg én hoztam fel, hogy mutasson 1db youtube videót amit nem lehet flash nélkül lejátszani, ugyanis én még nem találtam ilyet pedig ipadon nincs flash. Ez annyiból releváns, hogy ipadon netezek és nézek youtube videókat többnyire. Ezért 100% biztos voltam, hogy kamuzik mint az állat, mert a flashmentes ipadomon még nem találkoztam nem lejátszható youtube videóval. Azóta ez a kamuzás már teljes bizonyítást nyert, ugyanis egyetlen lejátszhatatlan videót sem tudott linkelni.

"és azt sem, hogy egy olyan állítást, hogy egy régi gépen nem fut rendesen a flash, összemosson magyarázkodás céljából bárki is a szaros tablettjével !!!"

Hihetetlen hogy mennyire nehéz elméjű vagy! SOHA NEM MAGYARÁZKODTAM, hogy a régi gépen nem fut rendesen a flash. SOHA NEM ÁLLÍTOTTAM, hogy futna! Így nem kell magyarázkodnom mert NEM HANGZOTT EL ILYEN ÁLLÍTÁS! Tökéletesen egyet értek abban, hogy régi gépen nem fut rendesen a flash! Sőt sokkal modernebb gépeken sem, feleségem netbookjára sincs feltelepítve mert belassítja mint az állat! A szaros tablettel sem én mostam össze - sőt sokkal hamarabb beszéltünk tabletekről (még egy tesztet is kibeszéltünk) mint ahogy egyáltalán Jakuza felébredt volna és elkezdte volna ámokfutását NEM LÉTEZŐ MONDATOKRÓL!

Még mindig nem világos valamelyik része? Pedig ez már rohadt szájba rágós!