zlatzky#79
Nos, egy utolso hozzaszolas reszemrol a temahoz. Latom, itt tobben linkelgetnek be arakat, hogy ez ennyibe, az annyiba kerul, hasznltan, ujonnan, eBayen, satobbi. Hagyjuk most a hasznalt keszulekeket, telefonbol sosem vennek hasznaltat egyebkent sem, es tetelezzuk fel hogy a delikvens uj keszuleket szeretne. Gyorsan felugrottam a MediaMarkt holland weboldalara, es megneztem az arakat. Aszerint az ott kaphato legolcsobb iPhone, 4S (ilyenem volt korabban), 789 euroba kerul, (azert ez egeszen elkepeszto), az otodik generacios 799 euroba. Most akciosak, mult heten az iPhone5 meg 839 euro volt, ami azert a keszulekert nevetsegesen magas ar. Ugyanakkor a NoteII 639 euro, az SG3 pedig 569... A Galaxy NoteII pedig, tapasztalatbol mondom, lenyegesen jobb keszulek, minden szempontbol, mint a joval dragabb iPhone5. Azt megfigyeltem korabban, olvasgatvan az ezzel a temaval kapcsolatos kommenteket, hogy az iPhone fanclub tagjai, ha kritizalni szeretnek peldaul a NoteII-t, rendszeresen a "hasznalhatatlanul nagy" kepernyot hozzak fel utolso mentsvarul. Hat, ezeknek ajanlanam, hogy szovegeles helyett inkabb hasznaljanak egyet egy hetig, es rajonnek, hogy egeszen remek dolog, es bar elsore valoban tulzasnak tunik, borzasztoan jol hasznalhato dolog. Az meg, mint emlitettem, pusztan hab a tortan, hogy a Samsung termekei sem anyag-, sem osszeszerelesi minosegben nem maradnak el az alaposan tulbecsult, es borzasztoan tularazott Apple termekektol.