• Dodo55
    Na akkor szerintem felsorolok most én párat, ezeket cáfoljátok meg ha tudjátok:
    -Bluetoothon nem lehetséges a szabad fájlátvitel (ezt nekem panaszként mondták, nem tudom pontosan, hogy fájltípus szűrés van vagy abszolút elérhetetlen a dolog, a lényeg nem tudtak egy valamilyen fajta fájlt szabadon fogadni egy iPhone 3GS-en)
    -Az USB fájltátvitel a készülékkel rögzített anyagokra (képek, videók, hangfelvételek, ezek könyvtáraira vagy fájltípusaira) korlátozott.
    -Nem lehetséges alkalmazást telepíteni az Apple Store/iTunes alkalmazást megkerülve direkt módon (jailbreak-el talán, de azt most ne keverjük ide, az Android ezt root nélkül tudja).
    -Az asztalkezelő és alkalmazásindító alkalmazás nem cserélhető le, azaz nem lehet más alkalmazást a home gombhoz rendelni
    -Nincs widget támogatás
    -Az akkumulátor szétszerelés nélkül nem távolítható el (nem végezhető azonnali fizikai kényszerleállítás)
    -A folyadékbehatás érzékelő a készülék külső részén helyezkedik el, számos esetről tudni, amikor egy zsebbeizzadás garanciavesztéssel járt emiatt
    -Az iOS új verzióira a régebbi verziókra fordított alkalmazások (minimum) újrafordítása szükséges
    -Az alternatíva nélküli iTunes program pocsékul fut Windows rendszeren (nem egyszer láttam már, hogy idle állapotban a háttérszolgáltatás modern többmagos gépeket verejtékeztet megállás nélkül, a komplett uninstall volt az egyedüli megoldás)

Kiemelném, hogy a fentiek többsége nem személyes tapasztalat (huzamosabb ideig nem volt még a kezemben iPhone, hogy mindent végipróbálgassak rajta), így tényleg várom a cáfolatokat, amennyiben egy-egy állítás nem igaz