Ezt most én sem értem. Általában a mi reakciónk már válasz egy provokációra (vagy szimpla hülyeségre). Nem is emlékszem, hogy lett volna olyan, hogy én vagy M2 vagy papichulo kezdjen egy vitát. Általában én már akkor szólok bele amikor teljes valótlanságokat látok komoly tényként leírva. A helyzet meg ilyenkor könnyen eldúrvul, amikor esetleg bármilyen bizonyítékot kérünk a hülyeség alátámasztására (pontosan tudom előre, hogy nem fog sikerülni), de szinte egyetlen egy alkalommal sem jött még ilyenkor beismerés, hogy bocsi srácok hülyeséget beszéltem (vagy szándékosan flame keltés volt a célom), hanem előszőr jön a terelés majd az anyázás. A beismerés az esetek 99%-ban sajnos elmarad. Amiben a fő probléma igazából csak annyi, hogy jön egy új emberke akinek valami vélt sérelme van az apple-lel (vagy bármelyik ilyen vitás céggel, termékkel) kapcsolatban - és egyből kimazsolázza a hazugságot és már mint igazság osztja tovább mindenféle forumon ahol megfordul.
Tudod mennyi ideig tartott olyanokat kigyomlálni (és még most sem sikerült teljesen), hogy az iphone-hoz nem lehet fülhallgatót csatlakoztatni mert az is saját szabvány, hogy az iphone nem tud mp3-at!! lejátszani (FLAC-ról és társairól ne is beszéljünk), hogy az iphonera csak apple storeból vásárolt zene tölthető fel, hogy lehet netezés közben zenét hallgatni, stb stb. Ezt mindig valami hülye elkezdte és a többi meg ment utána mint a bírka anélkül, hogy leellenőrizte volna az első hozzászólás igazság tartalmát.