• willcox
    "pont telibeszarom (ahogy te szoktad mondani)" - Adhatnál erre pár linket, mert ilyet nem szoktam mondani.

"Én pl szoktam így járni (no nem feltétlen öt litert akkor már lehet, hogy tizet is tankolok), mivel OMV tankolókártyám van, de ha nincs OMV kút a közelben akkor bizony beállok az E60-al a közeli kúthoz és csurgatok bele 5-10l benyát amíg eljutok OMV.ig" - Nekem nem adott senki semmilyen kártyát, kápéra tankolok a saját pénzemből. De ha te ilyen röghöz kötött vagy, miért nem tankolsz úgy, hogy elég legyen bárhova? 70 literes a tankja Magyarország két legtávolabbi pontját bőven oda-vissza megjárod 1 tank benzinnel! Út közben meg nem hiszem, hogy ne találnál OMV kutat. Gyenge dolog volt a példád.

"Ezt viszont nem tudom megérteni. Főleg, hogy nálam amúgy is a minőségi kaja az első" - akinek nincs zsetonja, az abból spórol, amiből csak tud, függetlenül attól, hogy te megérted-e vagy sem. Amit leírtam, az a felszínes csórókról szólt.

"Szerintem sem mutogatni nem kell sem takargatni." - jól írtad, szerinted.

"Engem még soha nem érdekelt, hogy az üzleti partnerem milyen kocsival jön a találkozóra, de az sem érdekel, hogy mit gondol az én kocsimról. Valamint nem érdekel, hogy macbookja vagy asusa, samsung telója vagy iphoneja van-e" - nem tudom, hogy neked milyen üzleti partnereid vannak, de bizony sokszor még az is számít az általad leírtakon kívül, hogy milyen ruha van rajtad. Én is baromságnak tartom, de ettől ez még így van.