"Van egy benzinkutas haverom, ő szokott mesélni emberekről, akik valami presztízs értékű autóval beállnak tankolni 5 (ÖT!!!) liter üzemanyagot. És nem azért 5 litert, mert nem fér több a tankba, hanem azért, mert annál kevesebbet nem lehet tankolni."
Én pl szoktam így járni (no nem feltétlen öt litert akkor már lehet, hogy tizet is tankolok), mivel OMV tankolókártyám van, de ha nincs OMV kút a közelben akkor bizony beállok az E60-al a közeli kúthoz és csurgatok bele 5-10l benyát amíg eljutok OMV.ig És pont telibeszarom (ahogy te szoktad mondani), hogy mit gondol rólam a benzinkutas.
"mindenki, hogy miben ül és mi van a kezében. Aztán hazasiet, nehogy kihűljön a zsíroskenyér. Van ilyen nem is egy."
Ezt viszont nem tudom megérteni. Főleg, hogy nálam amúgy is a minőségi kaja az első :)
"Aki tényleg jómódú, az inkább takargatja, hogy mije van, nem mutogatja."
Szerintem sem mutogatni nem kell sem takargatni. Engem még soha nem érdekelt, hogy az üzleti partnerem milyen kocsival jön a találkozóra, de az sem érdekel, hogy mit gondol az én kocsimról. Valamint nem érdekel, hogy macbookja vagy asusa, samsung telója vagy iphoneja van-e, de valahogy fordítva sem szoktam ezt érezni csak SG-n. Itt már voltam buzi azért mert iphone-om van, voltam sznob köcsög az autóm miatt - mind mind olyan emberektől akik nem is ismernek.