"Retardált pöcs az aki azt hiszi, hogy azért, mert saját maga jól beszéli az angolt, azt mindenkinek kötelező azonos szinten ismerni, és aki ebben olyan szinten nincs a toppon, az dögöljön meg."
Ezt senki nem írta, de számonkérni egy informatikai forumban angol linket az is elég retardáltság. Ráadásul teljesen meglepő módon ez is SG specialitás, egy másik jó nevű portál forumában szoktunk angol linkeket berakni (mivel ugye magyar nem nagyon elérhető szinte semmiből), és jött egy új srác, de nem azzal kezdte, hogy mekkora büdös paraszt mindenki mert nem tud angolul, hanem írt egy hozzászólás, hogy narumon lefordítanád pár mondatban miről van szó? Szó nélkül megtettem neki a következő hozzászólásban. Ez a kultúrált elintézési mód szerintem civilizált emberek között.
"Ti azért vagytok ketten Papichuloval büdösgyökerek, mert ezt kibaszottul sokszor megírták nektek ékesszólóan, de szartok rá magasról."
Ez nekem megint furcsa stílus de hagyjuk. A magyar hírlap forumában értem, hogy nincs angol link, de itt nem nagyon. No mindegy úgyis olyan mélyen van SG, hogy egyre ritkábban nézek be ide...
"Most hőböröghetsz baszod, hogy némá hogy beszél ez itt velem, ez kérem szépen felháborító, de ha egy büdös tahó vagy, hát ezt fogod kapni."
Maradok a hőbörgésnél.
"Mert azt fejtegeted ki, hogy akinek nehézséget okoz egy angol nyelvű szakszöveg, az egy senki. Konkrétan tehát azért, mert egy büdös paraszt vagy azért."
Mikor és hol írtam ilyet? Miért is tennék ilyet? Ez is hihetetlen számomra, hogy szintén csak és kízárólag SG-n fordul elő folyamatosan , hogy nem létező dolgokat magyaráznak. Tényleg valami oviscsoport gyűjtőhelye lett SG.