• levente68
    Nem-nem, csakis megerősítetted mindazt, amit leírtam és megjelent trolltestvéred is, akivel persze szeretnéd, ha nem mosnánk össze, holott egy falka vagytok: egy ostoba, vihogó hiénafalka.

Muris, hogy újra nekiállsz magadat hiteles, meg értelmes lénynek beállítani.

Te szerintem felmetszenéd az ereidet, ha Android-os telefonra kellene váltanod, ugyanúgy, ahogy a falkatársaid is, hiába hazudod az ellenkezőjét.

"Erdekes, hogy ezeket ott es akkor sohasem tudtad forrasokkal megcafolni. Ezek mindig utolag jonnek elo, de akkor is konkret peldak nelkul."

Például, mikor olyan baromságokat írsz és pont nekem, hogy a Titanium Backup root-olásra való és a firmware frissítéshez kell? Ezt az én dolgom lenne cáfolni forrásokkal? Vicces fiú vagy te. Kár, hogy butább, mint viccesebb.

Ez elég konkrét példa, Mr. Nagypojájú Ősbuta Tapló?

"Mert en vagyok az aki mondjuk tud logikusan ervelni?"

Háhháháháháááá, ezen jót nevettem. Az már igaz, hogy van egy logikája az itt szereplésednek, csak hát az az igazsághoz és a korrektséghez minél messzebb helyezkedésnek a logikája, amit eléggé utálunk bennetek...

"Mert normalisan, profanitasoktol es szemelyeskedestol mentesen tudok fogalmazni?"

Például amikor a hülyeségedet cáfolót mindenféle idegen nyelvű kifejezésekkel illeted, amire ráadásul van magyar megfelelő? Hagyjuk már!

Hogy értsd: ezek miatt nem lehet veletek (igen, összemoslak titeket, mert nem érdemeltek mást) érdemi vitát folytatni, szakmait aztán pláne nem, így tehát csak annyit ígérek, mindig b.sztatni foglak a hülyeségetek miatt. Aljas, hazug és elvtelen dögök mást nem érdemelnek.

Évek óta többedmagammal szélmalomharcot vívunk veletek és próbálunk belátásra bírni esetenként roppant egyszerű és minden szektán kívüli számára világos és egyszerű témákban, de ez felesleges, ahogyan ezt jó sokszor sikerült bizonyítanotok. Emiatt ne is várj többet.

Ne válaszolj, majd M2 betrollkodik valami genyát, abban ő a jobb. Ha már máshoz nem ért, ugyebár.