• Papichulo
    "Sok baromságot állítottál, sokszor ferdíted el a dolgokat, hogy igazad legyen és bizony nagyon sokszor járattad le magad itt. "

Erdekes, hogy ezeket ott es akkor sohasem tudtad forrasokkal megcafolni. Ezek mindig utolag jonnek elo, de akkor is konkret peldak nelkul.

"Magyar fórum, írj magyarul, ha nem elérhető magyarul, amit linkelsz, akkor se hányjad be, főleg az idézeteket."

Neked is csak azt tudom mondani, amit NEXUS6-nak. Ebben a threadben semmi ilyesmi nem tortent. Osszesen ket rovid mondatot - ket cikknek a cimet - idezetem forraskent a magyarul leirtakhoz. Akinek mindezt cimeztem ezt elfogadta, felfogta, megertette es semmi gondja nem volt vele.

"az alacsonyabb értelmű és képzetlenebb, igénytelenebb barmokon még mindig számottevően hat."

Ez lennek en? Mert en vagyok az aki mondjuk tud logikusan ervelni? En vagyok az aki tobb nyelven is tud idezeteket adni es elfogadni? Mert normalisan, profanitasoktol es szemelyeskedestol mentesen tudok fogalmazni? Mert figyelemmel kiserek olyan forrasokat is, amiket itt kevesen es ezert uj informacioval tudok szolgalni? Mert en tenyeket es nem anekdotakat fogalmazok meg? Mert en a szubjektiv velemenyemhez oda tudom fuzni ele, hogy "szerintem"? Valoban mindezek fenyeben egy hatalmas taplonak tunhetek... most is lathatolag en kezdtem az ad-hominem tamadasokat, ami pedig tenyleg a vitakultura legalja.

"Nem túlárazott a szifon, prémium minőség, utolérhetetlen, reinvented és még sorolhatnám a segg dumáitokat."

Ja, az meg aztan maximalisan elonyosen bizonyitja valaki intellektusat, hogy mindenkit osszemos egy hatalmas amalgamba es nem kepes az individumokat es a kulonallo velemenyeket a helyukon kezelni. Bravo maestro!

"Nem kell elhinnetek, amit íme, már tinik, esetenként tuti nulla hozzáértéssel is látnak"

Vegre a sok szemelyeskedes vegen eljutottunk a relevans temahoz.
    Egesz pontosan azokra a tinikre gondolsz, akkor nem egeszen ket honapja meg annyira odavoltak az Apple termekekert? Naluk nem lennenek annyira menok a ceg produktumai?

Persze ha itt a nyelvtudassal rendelkezo reteg elolvasta volna az ebben a cikkben linkelt forrasanyagot, akkor ott mar felteteles esettel talalkozott volna a megfogalmazasban: "And unfortunately for Apple, this teen logic may also apply to smartphones."

Vagy peldaul ez is a hatalmas szembenallast minositi az Apple termekekkel szemben: "a Samsung már 22 százalékra ugrott [...] az iPhone elfogadottsága még mindig 67 százalék körül van."

A Samsung telefonjait mar harmadannyian tartjak kivanatosnak, mint az iPhone-t... ez valoban a rajongas teljes elvesztese es a ceg kozeli csodjet vetiti elore.

Summa summarum, itt az emberek legtobbje az elolvasta a cimet es jott ide oromkodni, hogy na most aztan kajan vigyorral beszologatunk azoknak az embereknek, akiktol eddig szinte minden targyilagos vitaban alulmaradtunk.

Bar a te checklistedre nem kivanok reagalni pontrol pontra, de neked is hasonlo modon valaszolok:

Minden tokeletes az Apple termekeivel? NEM, ilyen ceg nem letezik
    Vannak gondok az Apple kornyeken? Vannak, mindig is voltak, kisebbek-nagyobbak.
    Szamomra meg igy is az Apple termekei a legmegfelelobbek? Igen, foleg az OSX platformot szeretem.
    Erdekelne engem ha bukna az iOS? Nem, szamomra egy android telefon is tokeletesen megfelelne.
    Erdekelne engem ha bukna a Mac vonal? Rohadtul, ez nagyon erzekenyen erintene.
    Fogom a jovoben is arbitralisan javitani a forumon megjeleno tevhiteket? Erre merget vehetsz ;)