• levente68
    Kimaradt, hogy természetesen látunk nagyszerű dolgokat Apple-től, pl. az iPhone5 procija, evvel csak annyi a baj, hogy az meg az egységsugarú júzert se nem érinti, se nem tud róla, ő csak annyit lát, hogy minimális változtatások vannak, azok közt is pár szívatás, mert a csatlakozók ilyen változtatása nem nagy okosság és nehezen magyarázható számukra.

Ezen túl kellene látni, hogy a szerintetek semmi okosat, jót nem mutató SGS3-NoteII vonal bizony komoly szintemelkedést hozott pár dologban, még az amúgy is komoly szintet jelentő SGS2-höz képest is és a fejlődés töretlennek látszik, újabb nem egyszerű innovációkról értesülhet az, akit érdekel az Apple-n túli világ.

Nem kötelező persze ezeket látni, tudni, érteni, csak akkor az okoskodást abba kéne fejezni már.

Remélni sem merem, hogy bármelyikőtök felfogná (holott igen sokszor leírtam), hogy nem vagyok Samu párti, de azért leírom újra. Annyira szarom le a Samsung-ot is, ahogyan ők engem.
    Várjunk csak, nem is igaz ez így: Ők nem szarnak le, olyan cuccokat gyártanak, hogy lehetőleg mindenki, így én is megtaláljam a neki/nekem valót és nem egy majom hype az egyetlen, ami ezt mutatja.

Sajnálom, aki nem lát egy NoteII-ben mást, csak egy tepsi telefont, amit nem tud vinni a strandra, ez mekkora érv, vazze!
    Nem kevesen pedig látjuk benne a nagyszerű PDA-t a maga klasszikus értelmében: hordozható személyes digitális segítség (talán így tudom magyarul megfogalmazni, természetesen tudok angolul, csak azt nem a menősködésre használom...), ami segít szinte az összes lehetőséget JÓL ÉS ÉLVEZHETŐEN kiszolgálni útközben az egyszerű telefonálástól kezdve (amire valóban nem kell ekkora gép) a kütyüzgetésen, netezésen, e-mail-ezésen, távmenedzselésen keresztül egészen a filmnézegetésig, játékig, olvasgatásig.
    A cerka életben tartása, sőt annak újabb, még komolyabb szintre emelése aztán végképp lenyűgöz sokunkat, no meg az, hogy azon túl sok egyébbel együtt is olcsóbb, mint az egyedüli butafon, a szifon.
    (Igen, ez túlzás, de humorosan pont jól jellemzi a szifont és gazdáinak egy rétegét, már aki érti...)

Nem kötelező ezt a vonalat szeretni, lehet buzulni kis kijelzőn is, de az idegesítő, ha egy önmagát IT guruként feltüntetni próbáló a méretén túl semmi említeni valót nem lát...