• Papichulo
    Miert keptelen mindenki felfogni, hogy magyarul nincs meg minden informacio??? Azert is beszelnek itt az emberek annyi hulyeseget mert nem tajekozodnak a relevans temakban es csak par felreforditott/ertelmezett magyar oldalt olvasnak (ld. index cikk az iPhone hibarol, mely mindig rossz hazhoz viszi a rendoroket a lopott telefonok eseten Las Vegasban), plusz a hasonloan mendemondakbol epitkezo forumokat.

De ha en rendes forrasokat idezek es veluk szemben kepes vagyok alatamasztani az ervelesemet, akkor maris en vagyok a rossz... hihetetlen. Nemhogy orulnenek, hogy uj dolgokrol hallanak autentikus forrasbol (itt a linkre gondolok, nem magamra), meg akadekoskodnak is... erthetetlen szamomra.

Az meg a masik szomoru dolog, hogy valakinek ekkora gondot jelent, hogy 2013-ban - esetenkent - angolul kell elolvasniuk par sort az oket erdeklo temaban. Gyerekkoromban angol/nemet konyveket olvastam ugy, hogy volt olyan oldal, hogy 10-20-30 szot kellett szotaraznom, de ez engem nem zavart, mivel annyira erdekelt a tema. Itt meg par egyszeru sorral gond van? Nem ertem en az embereket... szerintem az ilyenek csak trollkodni jarnak ide es nem azert, hogy normalis eszemcseret folytassanak es esetleg valami uj informaciot szerezzenek.

Az meg, hogy a ("SEMMI LINK" > "ANGOL LINK") az egyszeruen agyrem szamomra... milyen ertelmes ember gondolkozik igy???