Elég ha megnézel néhány forumot és megnézed hol ki milyen stílusban forumozik. A nagy gond, hogy ugye a 8 éves retardálttól kezdve mindenkit felengednek név nélkül hazudozni és mocskolódni. Én visszasírom a "régi időket" amikor még nem minden józskapistának volt netje, ezért a forumokon is többnyire értelmes eszmecserék folytak, jó kis viták voltak de mindenki aki érvelt valamivel legalább megpróbálta alátámasztani az érveit. Nézd meg most mi van. Benyög valaki bármilyen hazugságot (nem feltétlenül konkrétan erre a topicra gondolok hanem úgy általában), amikor kijavítják vagy kérnek tőle egy bizonyítást akkor meg mindenkit elküld a picsába. Ehhez hozzájön még, hogy az SG híresen gyenge a moderációban így tényleg büntetlenül lehet mindenkit elküldeni az anyjába. Lehet, hogy neked ez tetszik de nekem cseppet sem. A toleranciáról már nem is beszélve - külföldön vagy külföldi fórumokban ez az alap. Magyarországról valahogy ezt teljesen sikerült kiírtani. A fiatalok azt hiszik ők szarták az egész világot és aki nem ért velük együtt az gyökér és már lehet is trágár módon anyázni. Külföldi forumokban (vagy akár személyesen külföldön) - semmi problémát nem jelent, ha mások az igényeid mint egy másik embernek - hiszen ott elismerik, hogy nem vagyunk egyformák - nem is szeretnének uniformizálni. Nálunk ha valaki beírja, hogy neki mondjuk nem kell PC - akkor annak már megkérdőjelezik az értelmi szintjét, lehülyézik és általában konkrétan elküldik az anyjába. Én azt látom hogy egyre kevesebb a tolerancia - már már a nulla közelében van, és ez nagyon szomorú.