• Papichulo
    Nezdd, ha mashol ez az informacio nem talalhato meg, akkor elfogadom az "Orosz,Román, Olasz,Német,stb"[sic!] forrasokat vagy ha nekem cimeztek es nem ertem, akkor magyarazatot kerek. Ennyire egyszeru. De azert azt ismerjuk el, hogy az angol azert mas szinten van, az ennek a temanak a quasi elfogadott nyelve, mellyel raadasul a google translate is remekul megbirkozik... itt sem azok az emberek hoborogtek, akiknek esetleg angol nyelvu linket kuldtem, hanem azok, akik altalaban a velemenyemmel nincsenek tisztaban es ezert egy ellenszenvet taplalnak iranyomba.

Nem is a linkekkel van gondjuk, hanem azzal a velemennyel, amit kepviselek. Mivel targyilagosan nem tudnak vitatkozni, ezert a szemelyemet tamadjak... erre egyebkent van egy remek ervelestechnikai hiba, melyet most a kedvukert, magyarul fogok idezni:

"Az argumentum ad hominem (latinul „személy elleni érvelés”, „személyeskedés”), vagy röviden ad hominem, olyan érvelési hiba, amely a vitapartner személyét, tulajdonságait, vagy személyes érdekeit veszi célba, esetleg cselekedeteit, szavait használja fel vele szemben, gyakran elvonva a figyelmet arról, amit a másik fél állít." - http://hu.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem