• unrealnoise
    nekem s2-m van, de sosem volt szimpi az almás zárt világ.
    a google rendszere meg fasza. ha egyszer nem samsungot, hanem mondjuk sony-t akarok, akkor is megmarad minden alkalmazásom, hiszen a google nem kötött csupán egy céghez, brutálisan nagy az átjárhatóság.

apple esetében ha bevásároltál pár appot a boltjukban, de megtetszik egy másik gyártó kütyüje, akkor kidobhatod az egészet. mert én pl szoktam vásárolni playen is. sok appot vettem 100-200 FT-ért, de volt több 500 Ft és 1000 Ft körüli vásárlásom is.

plsu a samsung koppint? Az elején lehet. De meg lehet nézni, hogy a galaxy s3-assal egy külön utat indítottak el, nagyobb kijelzővel és nem egy érdekes ötlettel álltak elő. (hol kevésbé, hol komolyabb hasznosságú dolgokkal)

a note 2-vel is ők vezették vissza a PDA-s dolgokat, és hát sikeres a cucc.
    nekem nincs nagy tenyerem, de mivel az okostelefont ma már nagyon kevesen csak telefonálásra használják, igen, én is elgondolkodom majd idén egy galaxy S4-esen vagy note 2-esen. multimédiát és "internetet fogyasztani" nincs is jobb ezeknél.

szóval az, hogy a samsung csak másol, vicces kijelentés.
    az apple most le van maradva. a hype szerintem nem olyan felfogozott körülüttük, mint volt korábban. ez van. az áraikról nem is beszélve. egy S3-as szerintem ma minden komoly igényt ki tud elégíteni, és nem is olyan veszett drága már.

de még az s2-emmel is elégedett vagyok. OS-t cserélni meg talán droidon a legkönnyebb. még S2-re is percek alatt felrakható lesz szerintem a droid 5-ös verziója. ha meg valaki nem ért hozzá, nézzen szét melóban, valaki tuti ért hozzá és megcsinálja hamar...

a maga idején valóban forradalmi készülékekkel állt elő az apple, de ez most már kevés. lehet az egekben vannak még a részvények, de a lanyhuló érdeklődés majd minden területen meglátszik náluk.

ezt nem belátni pedig badarság.
    én örülök, hogy a google mellett döntöttem. nem vagyok röghözkötve egy céghez, nem vagyok kitéve az apple önkényes hülyeségeinek, és az apple-hez képest jó áron kapok nagyon jó telefonokat... a többi rizsa.

mert egyszerűen már nem ad semmi extrát az apple, amiért megérné őket választani.

jah és az user interface teljesen elavult náluk, holt gagyi hatású az egész, több éve lényegében nincs érdemi változás az UI kinézetében. Meg lehet sasolni ezzel szemben, hogy a google, hogy lehagyja őket ebben is.

lehet valakinek nem tetszik az android alaprednszere, (nexusok gyárit kapnak ugye) de szvsz sokkal modernebb, maibb, mint egy jelenlegi ios.

a felhasználói profilok kezelése szintén szenzációs dolog, édesanyámék örömmel használják így itthon a nexus 7-est...