Szefmester#25
Annyiból nem kár érte hogy a jelenleg látható filmek tartalmilag csak annyira használják ki hogy a látvány néhol "odabasszon". Az avatárt 2Dben néztem meg a gépen, és nem bántam hogy nem mentem moziba érte. Nem nyújtott semmit, és sok olyan jelenete volt amiről sütött hogy csak azért került bele a filmbe mert nagyon jól néz ki 3D-ben de tartalmilag kb annyi volt mintha a főhős megevett volna egy bigmeket és be is mondja hogy finom volt, nem csak a hasát paskolja elégedetten...
Viszont az olyan tartalmak amik nem csak ilyen látványtuningként használják, hanem valóban kihasználják a funkciót azok messze élvezhetőbbek a 2D-s társaiknál, és itt jóformán csak a játékokról és számteches felhasználási módokról lehet beszélni. Nemrégiben unokaöcsém megmuatta a klasszikus SWINE-t anaglifben, és már az is sokkal látványosabbá tette a játékot, annak ellenére hogy nem akarta a játék kihasználni, valamint az anaglif sem épp a 3D csúcsa. :)
Itt abszolút arról van szó hogy a filmesek a 3D-t csak mint vásári mutatványt használják a csőcselék ámítására, és nem pedig valóban kihasználják a technológia által nyújtható előnyöket. Nem kellene kimerülnie a 3Dnek abban hogy szakadékban zuhan a főhős egy gyík hátán amire usb-s hajjal csatlakozni akar és megy épp az install... mert jelenleg ebben és az ilyenekben kimerül a 3D ez pedig minden csak nem jó. :(
Kár lenne a technológiáért, de ha ennél jobbat nem tudnak mutatni akkor pusztuljon és ne szenvedjen tovább.