• usersg
    #93
    Maga a kezelés sem engedi, hogy olyan dolgokat művelhessek vele, és úgy, ahogyan azt én pc -n teszem. Nekem pl nagyon fontos az, hogy mennyi idő alatt vagyok meg valamivel, mert akkor a fennmaradó szabadidőben csinálhatok mást. Játszhatok a gyerekkel, kimehetek valamelyik tóhoz, vagy csak sétálni.
    A pc mindent tud. Gyorsan, kényelmesen. Ha valamit mégsem, vagy nem úgy, akkor lehet rá írni egy programot. Gyártófüggetlenül, store -ok nélkül, teljesítménymegkötések nélkül, szabadon. Nem is akarom magammal vinni. Ha akarnám, akkor azért hogy olvassak rajta. Arra valóban jó egy tablet. De leginkább egy ebook reader, ami a vacak szememet is jobban kíméli. Eszembe nem jutna otthon legózni egy kényelmetlen lassú gagyi laptop -ot a tabletből, meg egész nap magammal hurcolni, hogy 5 percenként megnézhessem az emaileket. Le**om ha valaki írt nekem valamit, megnézem naponta egyszer, és válaszolok is rá. A munkahely a kivétel, ahol folyamatosan megy a levelező. Ott viszont megint nem akarom hurcolni a gépet, mert minek....
    Tehát érted. A számítógép azért van, hogy tegye a dolgát, és soha ne okozzon nekem fennakadást, soha ne lassítson le, és ne korlátozzon semmiben. Ezért vettem annó az elsőt is, ezért lesz a következő is. Ha kellene nekem egy tablet valaha is, az másért kellene, és nem akarnék belőle laptop -ot faragni, mert minek...
    Az úgynevezett átlagemberek meg, megint nem annyira egyértelműen akarnának legózni, mert sokuknak ez csak felesleges macera. Mindaz amit te itt kényelmesnek adsz elő, plusz macera, plusz időráfordítás, plusz pénz. Már csak azért is, mert a tablet alapjában véve gyengébb teljesítményt ad, és meglehetősen drágán. Ha ehhez még speckó kiegészítő is kell, az megint plusz. A 800ft -os billentyűzet mindig olcsóbb lesz.
    Az élmény sem ugyanaz, mert internetezni akár egy 17 colos olcsó monitoron is nagyságrendekkel jobb, mint egy kis vackon.

    Tehát kinek ez, kinek az. Egyezünk meg abban, hogy neked az való, mert az életviteledhez jobban passzol. De ne húzd rá ezt a nem létező "átlagemberre", mert egyszerűen az az embercsoport nem létezik abban a formában, ahogyan azt itt sokan fel akarjátok tüntetni.