• Dodo55
    #80
    "Altalaban az emberiseg azon nagy szazaleka, aki nem kepes egy normal pc-t hasznalni es eddig nem volt szamitogepe, mert nem ert hozza"

    Jelenleg nem ismerek ilyen 65 éven aluli személyt. Egy 100-ezres városban élek, sajnos ismerek egy csomó sötét embert (akiknek természetesen kivétel nélkül van PC-jük), de ha nem így lenne akkor ezek után azt hinném ez a zsenik városa (már ha a mondanivalód megalapozott lenne).



    "A telefonoknak es a tablaknak koszonhetoen most mar nekik is lehet."
    Az általam említett kizárólag 65 éven felüli PC-vel nem rendelkező személyek 5-10 év körüli mobiltelefonokat használnak, mert az újak túl bonyolultak nekik, vannak akik egyenesen a látványukat is gyűlölik.



    "Egy ido utan a legtobb mobiltelefon tulajnak smartphone-ja lesz, mert mast mar nem fognak gyartani."
    Félre ne érts, én személy szerint telefonon imádom az Androidot, de hidd el a fentebb említett emberek úgy fognak akkor is ragaszkodni az ősöreg telefonjukhoz, mint az életükhöz. Ha egy régi Nokia-ról van épp szó, akkor meg kizárt dolog, hogy ahhoz ne lehessen majd akksit kapni, más meg nem fog tönkremenni benne soha.

    masreszt jellemzoen meg nem ert el hozzank a technika.
    Ez egy részről igaz (az irreális árak és közel harmadik világbeli bérek miatt sokáig az új technológiák csak a felső 10000 számára elérhetőek), más részről viszont szerencsére a magyarok egy rétegére eléggé igaz, hogy "Ha a hegy nem megy Mohamedhez..." amennyiben technológiáról van szó, aztán pedig ők már gyorsan terjesztik róla a hírt itthon.

    "Egy atlag amerikainak nincs pc-je, de van telefonja. Nekik az internet tobbnyire a facebook-ot jelenti, amire nem csak folosleges, de tul bonyolult is egy pc."
    Lásd lentebb

    "(nezik a kereskedelmi tv-ket es sms-ben szavaznak) Ok szamitanak atlagosnak es ok vannak tobben."
    Kevered az átlagos szót az áldozattal. Vagy ha mégsem, és mégis párhuzam vonható a két fogalom között ebben a kérdésben, akkor az felfoghatatlan méretű baj.