• molnarandras22
    "Plusz azt akarod bizonygatni, hogy ott csak azért olyan rohadt nagy a korrupció, mivel az USA/EU azt sokkal jobban el tudja rejteni?"
    ezt én mikor írtam? :D

Amúgy meg igen sokkal jobb fejek... Iránban felkötik a gyilkost, meg pedofilokat, nállunk ejnyebejnyével megússzák (megkiengedik a pedoft, had erőszakolja meg más gyerekét is.), Az oroszok kiebrudalták a külföldről pénzelt jogvédőszervezeteket akik bomlasztani akarták a belső rendszert. ....
    És miért nem szeretem az usákokat meg kampós orrú főnökeiket? Azért mert obégatnak az emberi jogok mellett, de a Palesztinokat meg sanyargatják /leszarják. Mert kiállnak a rasszizmus ellen, közben ők a legnagyobb rasszista faj ami valaha élt a világban (lásd parlamentjükben nem lehet nem Izraeli, de azért már ajvékolnak, ha máshol is megmerészelik említeni, hogy lehet külföldieket nem kéne a parlamentbe engedni...), vagy lásd a mostani focis ítéletet .. rasszizmus miatt megbüntették a magyarokat, holott Izraeli stadionokban "halál az arabokra" plakátokkal vonulnak ki... Jeruzsálemben kereszténységet gyalázó feliratokat írnak, mert elárasztanak minket bevándorlókkal holott Izrael egyre jobban harcol azért, hogy ne kehesen bevándorolni hozzájuk. Beavatkoznak más országok belügyeibe... Felkeléseket szítanak a rendszer ellen (lást Libia, Szíria...), és saját bábjaikat rakják vezető helyekre (de nem ám az emberszeretet hajtja őket hanem az olaj), vagy Szimplán megtámadják minden hazugságra hivatkozva (lásd Irak, Afganisztán)... ÉS arról az ocsmány kétszínűségről nem is beszélve, hogy ajvékolnak iráni atomprogram miatt, holott ők nem engedik be az országukba az atomellenőröket, ocsmány undorító kétszínű csürhe vezeti Izraelt, és Usát, és félre értés ne essen, nem a zsidókat utálom, hanem az Izralei politikai vezetést. (több nagyon rendes zsidó ismerősöm is van, szóval tényleg nem rasszista inditatású a postom)