• mrzool
    nyilvanvalo hazudozas.

Hol és miben hazudtam? Ha erre nem tudsz rámutatni, akkor a minimum, hogy bocsánatot kérsz.

"De te csak ugass" az ugye az ugat a szomszed kertjeben a kutya kijelentessel egyenerteku.

Hm, ezek szerint tényleg nem ismered a kutyás-karavános mondást, ha a szomszéd kutyára tudsz csak asszociálni... No comment.

Veled ellentetben en nem csak ott voltam , hanem tengernyi mas orszagban is.

Fölösleges a pöcsméregetés, én is elég sok helyen megfordultam már.

Es biza en lattam a gettokat is nem csak a szep manhattant.

Valóban vannak gettók is, ki mondta, hogy nincsenek? Manhattan meg olyan amilyen, nem a kedvenc városom. Eleve nem a városok, hanem a természet miatt szoktam odautazni.

Meglehet a velemenyed, csak kivancsi lennek, hogy igy mernel e barkivel szemelysekedni szemtol-szembe is

Megesik, megesett már többször is IRL beszélgetésben is, mondjuk úgy, hogy könnyű ellenségeket szerezni. Sokat nem ér vele az ember, ha nagyon eldurvul, max lehülyézzükk-anyázzuk egymást kölcsönösen, és kb. sose találkozunk-beszélünk többet. Ennyit is érnek ezek a vélemények, semmit. Szerencsére az értékes ismerőseimet én magam válogatom meg.

akkor inkabb megtartanad a velemenyedet a normalis keretek kozott e.

Vicces, hogy a normális kereteket hozod fel a folyamatos terelésed, és az USA-gyűlöleted rámvaló kivetítése mellett. Tudod mit? Innentől ignore on.