• adam first
    De már megint ki beszélt erről, hogy ennyiért meg annyiért vegyél monitort. Csupán megjegyeztem egy pár gyártó "csúcstermékét" amit kb. az emberek 70%-a használ, örül neki, de sajnos tisztában sincs azzal, hogy 10-20k-val többért már egy normális TV/Monitort is kaphat. Itt nem kell százezrekre gondolni, csak induljunk ki az általad említett Dell-ből 47e Ft-ért már kapsz egy jó minőségű Dell monitort. Én egy ugyanazon felbontásról beszéltem, csak nézd meg élőben egy LG egy Eizo vagy egy NEC 1920X1080 felbontását, persze ugyanolyan paneleset keress. Érted már a különbséget? Persze, mint tudjuk ez nem csak a felbontástól függ. Csak sajnos az emberek nagy része, így vásárol tudjon Full HD-t(felbontás, csak az a lényeg, másban nem gondolkodik), legyen LED-es ja meg legyen rajta HDMI csatlakozó... Persze addig már nem jut el, hogy ugyanabba az árkategóriába vagy, egy kicsivel többért már kap valami értelmeset is. "Az ember azzal és abból kell főzzön, amire jut." Ezzel teljes mértékig egyetértek, nem is a milliós monitorokról, volt szó. És az átlag, pont hogy a több pénzt a gagyira költi. És mire mindenki otthonában 4k minőségű Tv/Monitor lesz, addig még el kell telni jó pár évnek. Hiszen még a Plazma TV-k és az IPS panelű monitorok is, melyek átlag "otthoni" felhasználásban jelenleg ma a csúcsot képviselik, még azok is rengeteg gyermek betegségtől szenvednek.