banner
  • Sheltem
    Jóreggelt!

Tegnap kipróbáltam a játékot. Nem fogok ömlengeni, mindenki tudja, hogy maga a játék isteni énis kész vagyok tőle :)
    1 dolog zavar.
    Nem tudom megfigyeltétek e már/nálatok így van e(660ti m van), de win7nél ha aero ki van kapcsolva, tehát sima classic win7 theme van akkor van "tearing" ez amikor villódzik a kép, vsync off nál. Bizonyos játékoknál hiába van bekapcsolva (sőt nvidia driverből ráerőltetve) ha nem win7 aero van akkor vsync off.. Legalábbis az én videókártyámmal ez van de neten is olvasom sokhelyen.
    Namost...Éppen ezért 1-2 játék kivételével (cs:go, pinball fx2) mindent Aero theme el játszok mert engem zavar a villódzás (van aki észre se veszi a kis villanó sávot ezt akkor látni ha fordul a kép, tehát pl körbefordulsz gyorsan lóval a tengelyed körül).
    Witcher3 nál pont emiatt van problémám.
    Aero val nincs villódzás, tehát vsync on viszont a paci vágtázásnál ha forgatom a képet, elkezdek fordulni a lóval "nem folyamatos" a kép...
    Win7 classic themenel simán fordul , puha mint a vaj, csak ott meg villódzik..
    Nyilván aeroval fogok játszani csak "kicsit" zavar, hogy "szaggat" (ez mondjuk kicsit erős szó, de nem folyamatos)...
    Volt mégegy ilyen játék amivel szoptam emiatt(Neverwinter online) az hamar a süllyesztőbe került, de az a játék nem érdekelt igazán , tehát nem volt probléma, ezt a játékot viszont mindenképpen végigtolom akár így akár úgy :)

Mindegy igazából ez nem a játék hibája (szerintem) hanem hardware / softwarebeállítás gond.
    Amúgy jól fut a játék leszámítva a lovaglást.
    Water-t feltornáztam highra mediumról (nehogymá ne legyen szép a víz ) textúraminőséget alapból highra rakta, árnyékok vannak low-mediumon meg egy két dolog , hairworks off, de nagyon szépen megy 660ti dc2oc vel(kimentem nyílt terepre, farkasokkal is harcoltam, nem volt gond az fpsel, full folyamatos volt, számügyileg nem néztem hány fps nem érdekel, ha folyamatos, nem verekedős játék/fps skilljáték hogy annyira számítson).
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.05.20. 09:10:53