banner
  • dartonite
    No tegnap beletettem meg jo par orat a jatekba.

Nem tudom miert allitotta az autodetect hogy shadow, water, es jo par masik csuszka is minimumon legyen mert maxra huzva is ugyanolyan a teljesitmenye, teljesen jo.A noveny poppolas meg is szunt ezzel.Viszont e helyett 3-4 orankent kifagy a jatek.Lehet hogy a vga melegszik tul, vagy csak keveske a 8g ram/virtualis memoria de az egesz gep lefagy, kiloni sem lehet a taskot.Reset megoldja.
    Mindenesetre karpotol az igy mar valoban szemet gyonyorkodteto kornyezet, eghajlati hatasok, vizualis elmeny.

A jatek pedig khmmm...bbbazzzzmeeeg.
    Elkepeszto, lenyugozo, fenomenalis.Lehetne sorolni a jelzoket naphosszat, de ez tenyleg az az open-world amire pl a DAI-nel is vartam volna.Hatalmas terulet, elo(nek hato) npc-k, helyenkent dinamikusan valtozo helyszinek, state of the art voice acting es hangok...nem is tudom mi az amire panaszkodhatnek.
    A kuldetesek meg teljesen odaszegeznek a kepernyo ele.Tegnap botlottam bele egy olyanba ami egyszerre haboritott fel, lettem tole libaboros, es gyultek szinte konnyek a szemembe a meghatottsagtol ahogy meg volt csinalva.
    Akit erdekel :
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a Baron- botchling kuldetese.

Nekem a Witcher lore nem sokat mondott eddig, mert a masodik reszt nem jatszottam vegig, meguntam mindig par ora utan.Szoval boven akad meglepetes ugy a bestiariumot mint a vilagot illetoen.A 7. szinten jarok, es van olyan kuldetesem amire 33. szintet ir ajanlottkent!Ugyhogy sokaig el leszek vele az egeszen biztos.

Ami talan a negativumokhoz irhato hogy keptelen vagyok megszokni a harcot billentyuzeten, egyszeruen nincs annyi ujjam hogy normalis utemben toljam a WASD+Q+Z+SHIFT+SPACE+ALT+EGER kombot.Ugyhogy le is vettem a nehezseget, a szerepjatek, dialogus resze szamomra sokkal intenzivebb.A mozgas tovabbra is gaz szerintem, mert a karakter vagy eszement iramban rohan vagy setalgat mint egy kisnyugdijas.Kontroller gondolom megoldana ezeket a gondjaim.

Mindenesetre aki esetleg habozna hogy beruhazzon e a jatekra, annak batran merem most mar ajanlani.Vitan felul az utobbi evek egyik legjobb jateka amivel jatszottam.