banner
  • Prof William
    Na ennyit a 20-25 giga plusz letöltésről. Amikor ma reggel 7-kor felkeltem és a gép elé ültem a GOG Galaxy-n ott volt a play gomb és már lehetett is vele játszani. + ahogy a verziószámból láttam (1.2.) már a day 1 patch is lent volt. Ki érti ezt? Mindenesetre örültem.

Első benyomások. A játék gyönyörű! Highon akadás nélkül futott. A hairworkot nem kapcsoltam be majd teszek vele egy próbát. A szinkronhangok és hangulat nagyon jól el van találva. A harcrendszerrel sincs semmi baj + bevezetés is nagyon kellemes volt. A karakterek + ruházatuk kidolgozása eddig mindent visz.

Az elejéről:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon szépen megragadták a 3-ik könyv hangulatát a Kaer Mohrem-es résszel. Ciri pontosan olyan kis ördögfióka (Takonypóc. :) ) volt kiskorában, mint amilyennek elképzeltem. Yennefer is nagyon szép volt + stílusa is nagyon emlékeztetett a könyvre. A Vadak megjelenése azzal a hanggal(az angol hang ütött) meg hidegrázós volt.

A világban való lovaglás közben sem tapasztaltam semmilyen lassulást. Igaz szűk egy órát játszottam -ami nagyjából a fogadóig volt elég- vele, de csodálatosan optimalizáltnak tűnt. Süt az egészből a nagybetűs HANGULAT!

Viszont amit nem értek... "Megvettem" a 16 Free DLC-t de semmit sem töltött le. + nem is igazán láttam letöltési lehetőséget.

A menüben megjelent kipipálhatóként az Hajstílusok + Temeriai Páncélszett de más nem. Veletek volt ilyen?