banner
  • dartonite
    I5-2,5
    Gtx 970
    8 g ram

A latvany szep de nem all-ejtos.Le kellett huzni par beallitast (viz, arnyek stb) mivel szaggatott.Foleg cut-sceneknel ahol lobog a tuz, ott erezheto volt hogy belassul.Hair effect off.Majd meg finomhangolom, biztosan lehet valami csuszkaval jatszani hogy normalisabb legyen.

Egyebkent a jatek tetszik, bar a mozgas kicsit esetlen es tul gyors is.Nem ritkan szaladok neki valakinek vagy valaminek a nagy igyekezetben.A harc nem tetszik tulzottan, de lehet hogy be kell invesztalni egy normalis billentyuzetbe ahol nem ragad be a space vagy a shift, nagy szopas szamomra ezzel a gagyival.
    A sztori, karakterek egyelore siman elviszi a hatan a jatekot.3 orat tettem bele szoval siman valtozhat mindket iranyba a velemenyem, majd melo utan folytatom ma.Korszakalkotonak egyelore nem tunik szamomra, de meg csak az elso helyszinen boklasztam es
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Grifftol szabaditottam meg az embereket
    .A loot rendszer tenyleg fura, siman at lehet szaladni valamin ha nem figyel oda az ember vagy nem megfelelo szogben all.A kuldetesek valtozatosak, a hangok, zenek, karakterek szuperek.A kraft, alkimia eleg komolynak tunik, meg abba sem nagyon kezdtem bele.
    A viz, fu, fak, novenyek nem igazan szepek, kicsit olyan mintha elottem poppolna par dolog ha arra fordulok.Ez is lehet hogy a beallitastol fugg.A haj effektet nem mertem ratenni szal azt nem is tudom megitelni milyen lehet.

Mivel a DAI elso par oraja is elvarazsolt igy ennyi ido utan inkabb nem vonok le messzemeno kovetkezteteseket, kelleni fog 30-40 ora mire kicsit jobban korvonalazodik a dolog.
    A befektetett 6k-t siman megerte es elkepzelheto hogy a kozeljovoben lap es proci csere is kelleni fog ha igy le kell butitanom az uj jatekokat.