A latvany szep de nem all-ejtos.Le kellett huzni par beallitast (viz, arnyek stb) mivel szaggatott.Foleg cut-sceneknel ahol lobog a tuz, ott erezheto volt hogy belassul.Hair effect off.Majd meg finomhangolom, biztosan lehet valami csuszkaval jatszani hogy normalisabb legyen.
Egyebkent a jatek tetszik, bar a mozgas kicsit esetlen es tul gyors is.Nem ritkan szaladok neki valakinek vagy valaminek a nagy igyekezetben.A harc nem tetszik tulzottan, de lehet hogy be kell invesztalni egy normalis billentyuzetbe ahol nem ragad be a space vagy a shift, nagy szopas szamomra ezzel a gagyival.
A sztori, karakterek egyelore siman elviszi a hatan a jatekot.3 orat tettem bele szoval siman valtozhat mindket iranyba a velemenyem, majd melo utan folytatom ma.Korszakalkotonak egyelore nem tunik szamomra, de meg csak az elso helyszinen boklasztam es
.A loot rendszer tenyleg fura, siman at lehet szaladni valamin ha nem figyel oda az ember vagy nem megfelelo szogben all.A kuldetesek valtozatosak, a hangok, zenek, karakterek szuperek.A kraft, alkimia eleg komolynak tunik, meg abba sem nagyon kezdtem bele.
A viz, fu, fak, novenyek nem igazan szepek, kicsit olyan mintha elottem poppolna par dolog ha arra fordulok.Ez is lehet hogy a beallitastol fugg.A haj effektet nem mertem ratenni szal azt nem is tudom megitelni milyen lehet.
Mivel a DAI elso par oraja is elvarazsolt igy ennyi ido utan inkabb nem vonok le messzemeno kovetkezteteseket, kelleni fog 30-40 ora mire kicsit jobban korvonalazodik a dolog.
A befektetett 6k-t siman megerte es elkepzelheto hogy a kozeljovoben lap es proci csere is kelleni fog ha igy le kell butitanom az uj jatekokat.