-
DantesHUN #2227 De mégegyszer, tömören, és egyszerűen, és ezek után hagyjátok már ezt a baromságot. Szóval: igen, persze az a jobb ha minél magasabb az fps szám. Tehát nem kell győzködni hogy a 60 a jobb...igen, tudom. Senki nem vitatja ezt. De ennél fontosabb, hogy stabil is legyen. Folyamatos legyen, és stabil. Az hogy mennyi ez az érték, másodlagos, az legfontosabb, hogy folyamatos legyen és stabil. Aki meg olyanokkal jön ,hogy 40 meg 30 meg tököm tudja mennyinél ő nem tudja élvezni mert darabos, annak agya darabos. A filmek nem darabosak?
Vagy basszus, nem olyan régen, tényleg alig pár éve, a kutya nem beszélt arról 60 fps. Senki nem foglalkozott ezzel. Basszus, én akkor vagy 10 éven keresztül, csak darabos videójátékkal játszottam, ami játszhatatlan és élvezhetetlen? Nem is értem, hogy bírtam ki ezt a 10 évet . És azt se értem, hogy jelenleg emberek százezrei, sőt milliói naponta játszanak úgy hogy nem is érdekli őket az egész téma. És játszanak nagyon sok olyannal amik bizony 30 fps-re vannak korlátozva. Na ez a sok ember, a mai nap is, mind hülye, mind vak, mind igénytelen, vagy mi ?
És nem, nem arról van szó hogy ,,miért látod a különbséget" igen, van különbség. Csak én ezt nem keresem, és nem is érdekel. A fentebb említett két dolog számít(stabil, és folyamatos) , ti viszont bedőltetek egy marketing bullshit dumának, hogy óh, vegyél sok százezres VGA-t óh, vegyél szuperprocit, építs erős számítógépet, és fizess egy valag pénzt ,hogy a legújabb hülye videójáték 60 fps-el fusson mert az alatt szar az egész...és ha mindezt a marketing dumát nem mondták volna nektek, titeket se érdekelne, és olyan vígan ellennétek mint hal a vízben.
Most komolyan, ez olyan rohadt fontos? És erről kell győzködni egymást, hogy ,,miért nem látod hogy ott van a különbség"????
Nem tudom, nem jobb lenne a Witcher-el foglalkozni, és keddtől élvezni a játékot? Vagy csináljatok egy külön topic-ot, és ott aztán lehet fintorogni meg hülyeségeket összehordani ,hogy jajj én nekem ennyi fps-el szar és nem is kell és...blablabla. De szerintem, a többség, akinek van egy kis esze, magasról tesz erre, és játszik vele, jól érzi magát, és nem azon gondolkodik, hogy 39 vagy 45 vagy 60 akár mennyi.
Most komolyan, összejössz egy nővel akkor azon gondolkosz dugás közben, hogy hány kiló? Ha szép lány, tetszik, összejössz vele, ok. Most lényeges kérdés, hogy 52 kiló vagy 49, mert nálam az 50 kiló a határ és jaj felette meg alatta nem is kell...vagy mi? Most komolyan már.