banner
  • Palinko
    hát ez az, egetrengető nincs is, és ezen a hangyafasznyi különbségen megy a fingreszelés.

én egyszer vettem észre egyik játékban, hogy totál jól elvoltam, nem szaggatott semmi, viszont jött egy pálya ahol játszhatatlanul szaggatni kezdett, akkor nagyon visszavettem a grafikát és igaz tovább szaggatott, csak már kevésbé, viszont a grafika ottmaradt a csökkentett beállításokon és mikor visszamentem az előző helyszínekre, vagy továbbhaladtam észrevettem, hogy a mozgás sokkal folyamatosabb, simább. kábé olyan ez mintha húznál az asztalon egy fémkockát, ami megy simán meg semmi baj vele, de aztán ugyanazt jégen is megcsinálnád. szóval maradt alacsonyabb beállítások mellett és élveztem, de volt hogy visszaraktam magasra és úgyis jó volt, szóval mindkettőt meg lehet szokni és nem ez ad hozzá, vesz el játékélményhez.

emlékszem mennyire nem tetszett elejében, hogy a képet megvágták alul felül volt fekete csík és hiába játszottam a korrekt felbontásban, a csík megmaradt. egy idő után már az sem tűnt fel.

szóval az fps téma is messze sokkal több kommentet kapott mint amit megérdemelt volna