banner
  • Palinko
    #16715
    Igen de az lehet kommunikációs trükk is, mutassunk erőt, meg tartsuk meg akik megmaradtak, közben azért a vezetőség változtat, hogy profitabilisebb legyen. Persze simán lehet, hogy teljesen elvakultak és nekiütközünk a jéghegynek, nem baj adj még gázt majd áthaladunk rajta a felfogás majd megláfjuk. Én próbálok reménykedni.

    Haha az igaz, hogy a jelmezek amatőrök, pláne ha a hatalom gyűrűi mellé tesszük ami elképesztő látványilag, de nem is annyi pénzből készült. Meg tudtam, hogy a mostani csapattól nem várhatunk sokkal többet mert eddig se voltak erősek ezen a téren. Operatőrökkel meg a rendezéssel mi volt a gond? Szerintem a low budget látványvilágot kimaxolták és 10-15 éve ha ezzel állnak elő akkor más lett volna a fogadtatása is, csak manapság már tényleg nem könnyű megfelelni az igényeknek és régebben ami simán egy közepes film volt most 2-3 as kategóriát kap. CGI terén ok az repülő cucc tényleg iszonyat volt, de pl a kastély CGI-jével meg ismerve a filmgyártást több száz helyen észrevétlenül használt CGI-kel nem volt gond. Vagy az a lény sem volt már rossz amiből a "mutagént" kinyerték de azt már nem láthattad mert később szerepelt egy jelenetig.

    Továbbra is jó szórakozásnak éltem meg és sajnos attól tartok később még erre is úgy tekintünk vissza mint valami magas pontra, mert a 4. évadtól Henry nélkül, teljesen bedobva a gyeplőt, meg kiégettebb gárdával már addigra én is félek mert simán nézhetetlen lehet.