banner
  • Palinko
    #16713
    Nekem minden rész folyamatosan javulónak érződött. Persze nem AAA megvalósítás, de ma fejeztem be a sárkányok házát és hiába jó megvalósítás ha 10 rész alatt kevesebbet adott mint az Ősi vér 4 rész alatt. Lehet én vagyok túl elfogult de a witcher világa annyira jó számomra, hogy a játékokhoz képest ugyan könnyű elrontani, de bármi máshoz képest még így is érdekesebb.

    Jaja a múfaji leírások tényleg nagyon gázak hány dráma vígjátékba szaladtam már bele amiben egy vicc sem volt már megtanultam.
    Az öncélúan nemi identitásukat fitogtató karakterek meg remélem kikopnak, ahogy már jó ideje cigizéssel sem reprezentálják a menőséget. Tavaly elég nagy leiratkozás hullámot kapott a netflix ez miatt még az LMBTQ közösségektől is mert ők is érezték, hogy kontra produktív. Remélem ennek már idén látható eredménye lesz, mivel azokat már a felháborodás után forgatják. Meg tud a Netflix normálisat is gyártani pl a Korona.

    A fekete elfekhez meg stb kénytelenek leszünk hozzászokni, megértem, hogy minden rassz szívesen látja magát a képernyőn. Az erős női karaktereket meg bízzunk benne, hogy megtanulják ésszel használni és nem ez az OP cucc süt le róluk, mert az nemtől függetlenül elrontja a showt amúgy is.