banner
  • lwb
    #16705
    Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem Cavillel sem jött be a Witcher sorozat. Egyrészt, ismerjük a történetet a könyvekből meg a játékokból, az eltérések sem voltak indokoltak a könyvektől. Másrészt, már a könyvek sem igazán jöttek be. Nekem Witcherből a CDPR-féle folytatások ezerszer jobban bejöttek, mint bármi, amit Sapkowski írt.
    A látványvilág is gyenge volt, a vértek, a CGI, a casting stb mind-mind mellé. Lényegében Cavill meg Ciri karaktere vitte a hátán a sorozatot, de a második évadot már végigásítoztam és egyáltalán nem várom a harmadikat, hiába lesz még ebben a régi gárda.

    A netflix meg a többi streaming csinál egy csomó sz.rt, ez igaz, de azért azt se felejtsük el, hogy néha igazi gyöngyszemeket is kiadnak: pl. Mindhunters is netflix vagy a Stranger Things (főleg az első évadok). A Disney+-on megy a borzalmas Willow, ez igaz, de ott ment a Mandalorian és az Andor is. Star Trek Picard nevű borzalom megy az Amazon Prime-on, de ott van a Boys és a Jack Reacher is. Néha mellélőnek, máskor meg betalálnak.

    Én elengedném ezt az egész Witcher dolgot a filmiparban és inkább hagynám a lengyeleket, hogy folytassák ők a világ történetét: ahogy a CDPR csinálta a W játékokkal.