banner
  • lonvard
    #16611
    Ráadásul én nem is olvastam a könyveket. Nekem a közös sztorijuk csak foszlányokban van meg, szóval rám nem ez van hatással, hanem ahogy a Yennefer viselkedik.

    Tehát hogy Geralthoz vonzódik, de nem valami negédes romantikusan, hanem fölényeskedik vele. Ha pórnépek közé keveredik és unatkozik, akkor látványosan leszar mindenkit, meg gúnyolódik. Ha tétje van, akkor azonnal tud viselkedni, a császárral meg a varázslószövetség tagjával nagy tisztelettel beszél. Ha el kell pusztítani egy szent ligetet a célja érdekében, akkor eltitkolja mire készül, átveri a helyieket. Ha csak úgy lehet kinyerni az információt, hogy feketemágiához kell nyúlni, megcsinálja. Kicseszettül kényes, méretes ruhatárral meg felszereléssel utazik, de amikor meló van, akkor összehányt ruhában 24 órában végzi a dolgát. Amikor Kaer Morhenben a Vesemir megkéri hogy viselkedjen végre, ne ugráltassa őket, és és ossza meg velük az információt, akkor szintén korrigál. Amikor Geralt dobja Trissért, akkor meglepődik, fájdalmas lesz neki, majd tudomásul veszi és a feladatára koncentrál különösebb hiszti nélkül, sőt ármányt tervez Geralt visszahódítására. De azért a töcskölős ágyat kibassza a vár ablakán.:D

    Pár napja beraktam, ezt a karaktert énekli meg Billy Joel, illetve Zorán .

    Most akkor összevetem ezt a szintén jól megírt Shani vagy Triss karaktereivel...jóval egyszerűbbek. Ők ilyen kedves-normális emberek, szabálykövetők alapvetően.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.26. 08:40:29