banner
  • caps lock
    #16588
    Harmadik végigjátszásom és még mindig lenyűgöz milyen gondossággal vannak összerakva a legjelentéktelenebbnek látszó küldetések is. Imádom a főszálat, de bármikor gond nélkül félreteszem mert akármi mást csinálok azt örömmel teszem. A legtöbb játékban csak azért vannak mellékes feladatok hogy fejlődhess, hogy kitöltsék a játékteret, itt ezeken túl viszont egy élménnyel gazdagodhatsz.
    Az egértorony küldetésnél a hideg borzongatott, olyan hangulatot sikerült teremteniük. Odakint éjszaka van, fúj a szél, szemerkél az eső, a bűzös mocsaras területeken fojtók, ghoulok, bűzdémonok portyáznak. A toronyban vinnyognak a macska méretű patkányok, nyikorog alattam a lépcső, szellemek kísértenek a sötét sarkokban, mindent megül egy nyomasztó légkör. A küldetés mögötti horrorisztikus történet is rátesz egy lapáttal.
    Nem tudom eleget méltatni ezt a játékot, valaki egyszer írta hogy a witcher olyan mint egy életérzés, hát egyet kell értsek, igazán különleges élmény, amit mindenkinek meg kellene tapasztalnia aki kicsit is szereti a fantasyt és a játékokat.