banner
  • lonvard
    #16582
    Meg kell mutassam a kardjaimat. Olyan baszott jól néznek ki a páncélon. Oké ráközelítve sötétül a képernyő, ezért nem igazán adja ki a screenshot, mindenesetre imádom nézni ahogy mászkál a Geralt ezekben. Alapjáraton kiütést kaptam a nyílpuskától a háton, tetézve az egymással nem harminozáló kardtokokkal, kardvasakkal, meg a csiricsáré öltözékekkel, szóval nem volt könnyű összeválogatni ezeket úgy, hogy kegyetlen is legyek, meg szép is. :)

    Páncélzatom a nagymesteri farkas. Ez néz ki a legdurvábban szerintem, és ez passzol leginkább a witcher hivatáshoz. Az összes többi túl csicsás, vagy speciális. Pl. a medvepáncél tetszik, de azzal nem szaladgálhatok Toussaintban, a Griff tetszik, csak lovagi páncél. Azzal meg pont Toussaintban verethetném. :D Jut eszembe a vipera páncél is nagyon állatul néz ki!

    Kardból hármat használok, 1 acélt, két ezüstöt.

    Alapesetben a toussaint-i acélkardot használom, ami fejlesztve olyan bónuszokat ad, hogy +250 páncéltörés, +75% kritikus sebzés, +15% kritikus találat, +25% égés, +20% vérzés. Emberek és állatok ellen ez a tökéletes kard szerintem.

    Ezüstből a Casus Foederist használom common szörnyek ellen. Az első képen ez a két kard van a hátán a Geraltnak. Tök szépen harmonizálnak a kardtokok, pedig tök különböző kardcsaládból származnak ugye. Tehát ebben egyrészt van Veles rúnakövem, ami 15%-ot ad jelerősségre.Ezen kívül ad 15%-ot Aard erősségre, 15%-ot Queen erősségre, +50% kritikus sebzés bónusz, és 15% kritikus sebzés.

    Ha bossba futok, akkor veszem elő az Aerondight-ot. Ez az istenölő. Rúnakövet nem lehet belerakni, viszont 600-as sebzésről indulva minden csapás után egyre nagyobbat sebez, 10 bevitt csapás után pedig minden csapás kritikus. Ezzel csépeltem péppé a Detlaffot. Ezzel fogom kinyírni a vad falkát. A képen a tokjában pihen, mer kurvajó a markolata, csak mutatni akartam. A tok nem harmonizál annyira az acélkard tokjával, de ennyi belefér. Plusz van még a hátamon egy toussaint-i nyílpuska. Csak a vizuális élmény kedvéért. :D Nem hittem volna, hogy egy nyílpuska jól mutathat Geralton, de ez jól mutat. Dizájn továbbá, hogy rövid hajam van, és nagy szakállam, szóval úgy festek, mint egy spanyol nemes. Mindenképpen közölni akartam ezt a sok hülyeséget most veletek. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.04.18. 18:59:42