banner
  • Palinko
    #16496
    Hahaha igen pont a Blood origin miatt gondoltam hogy a 3. évad elmegy egy teljesen új irányba aztán utánaolvastam és hát rájöttem mi is az.

    Vajon mi a szándék? Szúrogatnak hogy érdekel-e valakit az előzmény, folytatás, stb és ha igen akkor megmarad ha nem akkor kasza? Én még a trónok harcában sem vagyok biztos hogy elbírja majd az előzményt attól tartok közepes nézettséget max ha hoz, egy Witchernél ahol eleve kisebb a kialakított sorozatos rajongó bázis még furábbnak tűnik. Igazad van mindezt átolvasva és átgondolva én is max 4 évadosnak éreztem, pedig lássuk be lehetett volna ebből egy 8-10 évad is ami még nem érződik rétes tésztátanak. Jobban tartva a kronológiai sorrendet, minden főbb karakternek adni egy jellemfejlődési ívet, Yennel amúgy próbálkoztak de hát az is túl gyorsan lezajlott egy akkora változás ami nála is volt évadokat kellett volna magába öleljen, de igaz még nem fejeződött be.

    Hiába jó univerzum a Witcher de látsz bármi esélyt arra hogy Geralton kívül érdekli akárki az embereket? Tudom hogy Ciri inkább főszereplő, de valahogy még engem sem érdekel lényegesen több mint amit tudok róla, egyszerűen túl OP, valamennyi rejtély jól is áll a karakternek. Leginkább az érdekel róla hogy mit kezdett a fehér faggyal mikor átment a toronyban. Ugye a játék mindenkinek másképp fejeződött be de gondolom itt a positiv ending fele fognak kormányozni ami számomra is legkielégítőbb a 3 közül.

    Geralt meg nyilván mindenkit érdekel, fiatalkorából lehetne valami, tó úrnőjével is sok érdekesség, a vad hajsza, fehér fagy megoldása után is érdekel mi szakította meg a borgazdálkodást :D Ez a tünde vonal is érdekes mert jól bemutathatják hogy működött a tünde társadalom, meg biztos nem volt olyan ideális mint lefestik stb, könyvekben több képet kaptunk róluk mint a játékokban lehetne ezt a sorozattal bővíteni. Meg a más kontinens, más witcher iskolái is érdekesek, de valahogy tized annyira sem érdekelnek mint a Geralt szál.

    Azt attól tartok ha itt 4 évad alatt elpuffogtatják a tűzijátékot, saját kútfőből meg nem nőnek fel a feladathoz akkor baj lesz, mert úgy lesz elkönyvelve hogy na ebből is mindent megpróbáltunk kicsavarni aztán a kutyát se érdekelte, ami nem úgy van én biztos vagyok benne hogy jó írókkal rengeteg jó Witcher sztorit el lehetne még mesélni.