banner
  • Palinko
    #16492
    Áh köszi ezt át is olvasom most.

    Már az első hozzászólás tetszett
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg minek kellett Emhyrnek bejelenteni hogy Ciri a lánya publikusan? Teljesen alap ilyen intrikás környezetben hogy mindenki csak annyit tudjon ami feltétlen szükséges, vagy valamit behazudnak neki hogy támogassa az ügyüket. Nagyjából mintha tényleg a néző miatt lett volna csak bevágva, ha az nem lett volna elég hogy Geralt kiokoskodja hogy Emhyr Ciri dologban valami nem kerek mert többet tud Emhyr róla mint kéne a pofánkba is vágják hogy miért :D

    A lázadás igazából hát nem tudom, most hogy igazából Geralt már hármójukról beszél simán lehet hogy elviteti Yen magát teleporttal a helyszínre aztán valahogy beindul, bár az igaz hogy minden ilyen fércmunka nagyon gyorsan felfeslik majd az a baj, mert még egy könyvet akár évekig is gondoltak át és szerkesztgettek a sorozattal haladni kell.

    A másik ami eszembe jutott hogy vajon ha ennyire gyorsítanak csak 3-4 évadra terveznek vajon? Aztán jön valami spin off vagy én nem tudom. Az biztos hogy aki csak a sorozatot nézi az örülhet ha lovon van mert az első évad össze vissza ugrált, most megkapták ezt aztán 1-2 év múlva meg jön valami nem vagyok benne hogy olyan követhető lesz, lehet majd visszautalnak hogy volt ilyen hogy Rats is és haladjunk... A dimenzió ugrándosdiból meg lesz mondjuk több.