banner
  • PiszkosFred
    #16466
    Hat az teny, hogy miutan a GOT-nal elfogyott a nyersanyag, logikailag mar nagyon kesze-kusza lett az egesz, hianyoztak Martin konyvekkel/fejezetekkel azelott elultetett nuasznyi kis reszletei, amelyekrol sokkal kesobb derul ki, hogy mit es hogyan. De, ahogy minden a streaming vagy kertevek vilagaban/kinalataban, ez sem akarta megvaltani a vilagot, csupan a szorakoztatasra lett kitalalva. Egy minosegi regenyt sosem fogsz tudni visszaadni teljes egeszeben ugy, ahogy a te fejedben az olvasas kozben osszeall a kep, meg nem tartunk ott.

    A GoT es a Witcher is nagy siker lett, sorozatkent is, egy igazi szorakoztato ponyva, egy kis matine, se tobb, se kevesebb. De annak tokeletes, a nep, az ezerfeju cezar imadta (ti, mint jelen levok termeszetesen a szabaly erosito kivetelek), valamint gennyesre kereste magat mindenki, aki reszt vett benne, vagyis mindenki jol dontott, aki belevagott a projektbe.

    Olyan ez, mint Hellernek a 22-es csapdaja, vagy Rejto barmelyik random konyve, egyszeruen nem lehet visszaadni filmvasznon azt, amit olvasas kozben erzel es tapasztalsz, de attol meg lehet belole csinalni egy aranylag nezheto sikeres sorozatot, lasd a legutobbi 22-es feldolgozast (Rejtot hagyjuk, az meg senkinek sem sikerult, meg kepregenyben sem nagyon).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.07. 20:36:44