banner
  • Palinko
    Ez jó ötlet bár a sztori orientált dolgokba nehéz bele vinni a coopot ezzel a megoldással látnám az értelmét, ha meg magad vagy akkor AI irányítaná Geraltot. Vicces lenne ha coopban vagytok a haverodnak kijelezné merre kell menni neked meg csak követni kéne ha nem trollkodik veled és nem visz máshova :D Bár ilyesmi biztosan nem lesz és Geralt is kimarad szerintem max cameo elejéig számíthatunk rá.

Azt sem tudom felmérni hogy mennyire lenne jó ötlet ez az egész Geralt utáni rész mert ugye az a sztori hogy a szörnyek kihalnak a witcherek szolgálataira ezért nincs szükség ők is mennek velük lassan, a tündéket törpöket az emberek kiszorítják és akkor kb lassan csatlakozik a mi történelmünkhöz és ez az egész olyan mint egy alternatív történelem, legalábbis én mindig ezt láttam bele hogy olyan stílusba lett megírva mintha Földünkön történt volna ez az egész egy alternatív történelemként. Ez lehet csak az én hülyeségem és ettől függetlenül lehetne folytatni Geralt után is érdekes lenne egy olyan világ ahol a witcherek már tényleg alig találnak munkát és teljesen rogueba mennénk át betörésekkel, bérgyilkosságokkal stb, de az azért már nem a megszokott witcher lenne mert Geralt alapvetően egy jó fej karakter volt, bár attól is függöt ki hogy játszott vele.

Szerintem az lenne a biztos ha visszaugranának az időbe és lenne egy trilógia Kaer Mohren virágzásáról és a 3. játék végén Vesemr hozna egy Geralt nevezetű újoncot és ott lenne vége a dolognak. Ez minimum még 20 év addig meg csak ki lehetne értelmesen találni hogy lehet-e folytatni a Geralt utáni időkből