Nomad90Hun#15720
A néger elf ha megfigyeltétek bizalmatlan az emberekkel (nem is csoda miután szinte ki lettek írtva az elfek puszta haszonszerzés céljából), akkor kezd kicsit megnyílni mikor Ciri odaadja neki a fél kesztyűjét.
A különböző idősíkok nekem Yennefernél ugrottak be, mert ott ugye ott volt a 3-ik részből a király még gyerekként, plusz a kriptás dolog.
Arra kitérnék, hogy nem csak a hirtelen eltűnő karakterek tanítanak neki dolgokat, hanem a többi szereplő is. Lásd a 3-ik rész megbízatása.
Bár még csak a 3. résznél járok nekem már az első részben látszott ott mikor megjött a Nilfgardi sereg, amikor kimentek eléjük, hogy a védő seregnek R.I.P. Az a páncél katasztrófa ezzel egyetértek. Sztem a macskaszemeken viszonylag könnyű túllendülni, mert ha figyeli az ember nem is említik hogy jobban lát a sötétben, a játékban (ne kövezzetek meg a könyvek nekem sajnos kimaradtak... egyelőre) meg ugye külön ki volt emelve a macskaszem + sötétben látás, itt meg nem. Yeneferre visszatérve, nekem speciel tetszett, hogy az eredettörténete után mikor rájön, hogy hatalma van mekkora köpönyegforgató manipulativ személy lesz belőle. Amikor bemegy a bálterembe a 3-ik részben érdemes megnézni az arcokat. Nah nézegetem tovább, röviden a véleményem az első 3 rész nekem meghozta a kedvemet, hogy elővegyem újra a 3-ik részt. Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.12.23. 10:31:52