The Witcher 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy PC-n legyen bármilyen motorral egy olyan játék, ami PS exl. nos az totálisan más tészta.
A skywind és a másik TES átrakása későbbi engine során azért jó, mert tényleg ilyen régi játék piaca 0, VISZONT a TES V még fut. Én pl. csak a Nehrim miatt vettem meg anno a TES IV-et.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Subnautica coop ismegszületett, de még under developement. ok ez egy Indie game...
Az FO1/2-őt is remakelni akarták FO3/NV motorral. 3 éve egy árva hang sincs felőle...
A Gothic III Community Story project 10+ éves és nincs készen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
De ezen kívül is szerintem egész jól tartja magát a topic.
Ha egy kicsit is együtt tudsz élni a lassab játékmenettel, meg a kritikákban időhúzásnak feltüntetett lovaglással, akkor nagyszerű! Én egy percig nem unatkoztam.
Miért?
1, mert ami lassabb az ma már időhúzás mindenkinek Mindenki elfelejtett hangulatot átélni. RTohannak az emberek, darálnak, aztán otthagyják. Biztos mert idősebb vagyok (39),vagy mert régebbi motoros, de számomra hatalmas élmény volt a game.
2, Mivel a Rockstar jatekok többsége úgy épül fel, hogy menj a MAP jobb alsó sarkából a bal felsőbe egy küldetés miatt. ok .. CSAKÉPPEN itt amíg oda érsz, történik 3 olyan dolog, belebotlasz olyan emberekbe, helyzetekbe amikbe más játékban egyáltalán nem. Pl akár mellékküldiket is fel vehetsz közben mert jön egy ember aki bajban van és megkér valamire.. vagy olyan helyen mész át (ezt sajna nem találtam meg csak olvastam) ahol van egy ház, a tornácon kedélyes jó benyomást keltő házaspár. Be invitál a házba, aztán olyan dolgok derülnek ki amiket tettek, hogy elképzelmni is nehéz... Én megvettem PS4 re, de ha kijön PC re, én leszek az egyik első vevő.
A Witcher 3 ban én csak a HD rework projectet használom, de számomra teljesen tökéletes a grafika. Ami meg a küldiket illeti.. elkezdtem most igy 150 óra után, majdnem a alap story végén, az eddigi összes mellékküldi elvégzése után felszedni a kérdőjeleket. Egy-egy olyan kis ministory-t ad, pedig egy AC ban ez csak egy collectable lenne itt meg komolyan egy kis mini történet ami érdekfeszítőbb mint más játékban a fő szál néha. Imádom.. A Cyberpun ha ilyen lesz, akkor sokáig bezzeg példa lesz azis.
Nagyon tetszik amiket felvázolt és biztos nagyon jó lett volna de ez súlyos órákat adott volna a játékidőhöz fejlesztési időhöz meg annyit hogy simán hónapokat csúszhatott volna a megjelenés mindent meg ők sem engedhetnek meg, szóval megértem hogy levágtak dolgokat és nem azért hogy később kiadják DLC-ként hanem inkább pénzügyi okok miatt, nekik is be kell tartani valamilyen határidőt. Ilyen minden játékban van csak akkor gagyi mikor plot holet hagy meg látszik a kivágás én itt annyira nem érzékeltem, bár az igaz hogy a Nilfgardiak nem lettek elég sötétnek beállítva, de pont emiatt volt egy olyan reális érzése, hogy minden oldal a saját szemében a jó a másikok a rosszak és nekünk sem volt tonnányi olyan érvünk hogy nilfgaard egyértelműen a rossz szóval ellene kell mennünk. Hogy adtuk volna át Cirit ha tudjuk milyn brutális Nilfgaard, igaz én egyik végigjátszásomban sem adtam oda, de valakinek ez is opció volt.
Ma kerestem rá pont.
Link
Tényleg terjedelmes a játék, de így is rengeteg minden belefért volna még. 😄 Sosem elég, ha W3-ról van szó.
Én még egyszer végigviszem, eddig egyszer játszottam végig teljesen, meg volt pár belekezdés-félbehagyás. + B&W-t még nem csináltam meg csak félig. Szóval, most még 1 teljes körű végigjátszás modolva, aztán jön a Kingdom Come.
Lentebb leírtam, milyen modokat használok, ha esetleg érdekel, keress rájuk. Két fő mod, a Ghost mod, ami egy teljes Overhaul meg a Preparation ami a meditációt hívatott, az első két játékhoz hasonlatossá tenni.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
RDR már nem is jön szerintem pc-re a 2. része esélyes hogy jön, de akkora a titoktartás körülöte hogy nem lehet megmondani, szerintem jövőtől előbbre ne is várjuk, de addigra meg már lesz Cyberpunkuk, többet érne az RDR 2 most ősszel.
Mik a witcher kivágott kontentjei? Valahogy nekem soha nem volt szívem modolni. Kétszer nyomtam végig alapjáték + kiegek és többet nem terveztem hiába a kedvenc játékom egyszerűen baromi sok idő amit elvisz 😄
....csak a játékmenet 80%-a lovaglás egyesek szerint.
Witcher 3 meg szerintem még sokáig etalon lesz. RDR volt az a játék, amiben hasonló jóságokat láttam, de amíg nem jön PC-re számomra esélytelen a kipróbálása.
Pont pár napja kezdtem el játszani megint a Witcherrel. Egy fél éves mentett állásomat betöltve. Még mindig etalon a játék számomra, grafikailag sincs még semmi szégyellnivalója és már legalább ultrán megy 60-al. Szóval még jobb az élmény. (Főleg, mivel modokat is használok)
Bár így azért már előjönnek a hibák, meg a sok kivágott content, aminek ha utánaolvas az ember, úgy érzi, hogy azért még lett volna hely 1-2 dlc-nek.
Én spec jobban szeretem a fórumokat, mert követhetőbb.
Az SG forgalma valami furcsa okból 5-6 éve kezdett bezuhanni. Én igazából nem bánom, mert így sokkal kevesebb a szemét komment generálisan, bár azért néha ide-ide téved futóbolod és marad is, de a régi időkhöz képest kevesebb van. A fontos és érdekes topikok most is élnek és virulnak.
Ha ekkorát szólna az nagyon durva lenne. Főképp ha a tervezett COOP ot is bele tennék
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.26. 11:50:14
A kedvencem inkább az mikor az ember kaladozik, nincs is kérdőjel, és bele botlasz valami új kis küldi/feladatba.. nagyon jó érzés mikor rálel az ember.
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.08.26. 11:41:22
Szerintem akkor tetszeni fog, ha még nem ismered.
Ha egyszer újra nekiállok, akkor-e mod köré fogom építeni a többit. Sajnos a potion részhez nem egészen úgy nyúl hozzá, ahogy én szeretném, de kompatibilis sok minden másik moddal, szóval csak idő kell összerakni szépen.
Amik nekem most fent vannak és elégedett voltam vele így. (Hozzáteszem, fél éve nem játszottam, szóval a lenti az egy fél éves mod list. Azóta néztem Nexusos és pl a ghost kapott egy frissítést amihez már kellenek más modok is, szóval ez már nem egy komplett lista csak még nem ültem neki még megcsinálni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Absolute Camera (Kb mint az első részben a képernyő oldalára kerül Geri, nekem jobban bejön így.
FriendlyHUD
FriendlyMeditation
GhostMode
Gwent Improvements
MapQuestObj
Nitpicker patch
No more rolling down stairs
Preparations (Ez meg a Friendly meditation megoldja a potionos részét nekem, ahogy én szeretném. Nincs többé auto refill meg kutyafüle, újra kell craftolni megint mindent, persze beállítható sok minden, hogy azért ne legyen akkora grindfest, csak éppen meglegyen az immersion)
Ebben a játékban az RPG-k "Role" aspektusára mentek rá jobban és nem a többi részére pl. összetett fejlődési rendszer, robusztus craftolás stb.
Itt az a jó, hogy te vagy Geralt a világverő Witcher aki most is csak sodródik az eseményekkel és megpróbálja a legjobbat kihozni belőle. Én maximálisan ezt vártam és ezt is kaptam. Az itt felsorolt survival meg hasonló dolgok nekem egyáltalán nem hiányoztak a játékból. És szerintem ha be is került volna valami hasonló akkort azt biztos negatívumként emlgették volna a játékkal kapcsolatban mindenütt.
intel Core i3-3220@3,3 GHz, Asus P8B75-V, 8 GB DDR3, Radeon HD 4890 1 GB
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.22. 16:25:06
A survival szintű RPG kombot alap kiadással még a FO NV sem vállalta fel. A survivor módban is az alvás, az ivás, éhség és sugárterhelés is olyan jelentéktelenek voltak, hogy soha nem kellett azzal foglalkozni.
Az, amit az első részből írsz az már kb. a Gothic I/II-ben is megvolt és a W III is elég jó volt ebben. Nagyon erősen más volt a város életciklusa, bár tény, hogy egyes kereskedők éjjel is dolgoztak az egyik téren, erre emlékszem.
A Fallout New Vegas és a Dragon Age Origins után jó volt látni, hogy mit vett át azokból a W III. Csak a jó dolgokat. Csak mivel és a W III-mal toltam először azt hittem, hogy abban találták fel azokat.
Egy RPG-t nem vág haza, ha a 7-8 játékmenet és design lábból 1-3 átlagos vagy céltalan, mert az RPG és játékok nagy rész ilyen. Pl. rossz zenét RPG-hez kb. 20 éve nem láttam. Ez az alap. Hogy szép legyen egy AAA játék, az 2015-ben nem tudomány, stb.
A W III esetén a szép grafika mérsékelt gépigénnyel járt és elég bugmentes is volt kiadáskor is. A sztori messze átlag feletti, a karakterek nagy része is. Sideqest dettó. Voice acting 5*, az atmoszféra egyedi. Az, hogy a skill, a craft és fejlődési rendszer átlagosan semmilyen az kb. annyira kerekíési hiba, hogy a többséget nem érdekelte. Csak fáj, hogy lehetett volna több is. A váza megvolt, csak az izmok rossz helyre kerültek.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.08.22. 12:17:23
Olyan, ami az egész játék erőforrásaiba szólna bele, értelmessé tenné a craftot, kitörli a LVL difi vizsgálatát és értelmet adna a fegyvereknek, páncélnak és skillnek, olyat én anno nem találtam. (2+ éve)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás