banner
  • Dante73
    Végére értem. Sztem jó volt, nekem tetszett.
    1 dolog vacak, a szinkron. A kettős, vagy dupla mássalhangzókat szinte mindenki elharapja, furcsa. Egyebekben még a szinkronnal sincsen komoly gond.
    A többi meg, ha nem is tökéletes, de nagyon is jó. A szálak a végén összeérnek, aki olvasta a könyveket, annak nem lesz furcsa az utolsó csata sem, említik visszaemlékezés szinten.
    Geralt egész hiteles, semmi gond vele. Olyan, amilyennek ismerjük.
    Triss, mint írtam az én képzeletemben vöröske, sajnáltam, hogy itt nem az. Sajnos, közel sem annyira jelentős a szerepe, mint a játékban.
    Ciri sem a megszokott, ilyen kis alien feje van a csajnak, amúgy a kötelezőt hozza, el tudom hinni, hogy Ő Ciri.
    Yen egy déli szépség, nekem kicsit északibb, hidegebb típus élt róla a fejemben. De rá sem lehet panasz. Ki lett az Ő karaktere is bontva, de a hangsúlyok másutt vannak, mint a játékban. Sokat megtudunk róla, érdekes karakter.
    Röviden, aki még nem látta, az csináljon egy netflix előfizut, első hónap ingyenes. (10 forintot le fog venni a kártyáról, de néhány perc múlva azt is visszakapod) megéri, hogy meg tudd nézni. Én is ezt csináltam. És tartok tőle, már le sem mondom, pedig az volt a szándékom....
    Utoljára szerkesztette: Dante73, 2019.12.21. 00:28:15